Fall Guys nem indul, mert "Easy Anti-Cheat is not installed". Mit lehet tenni?
Ha a játékfájlok közül megkeresem az EasyCheat mappát és újra húzom, nem érdekli. Ha leszedem az egész játékot és újra telepítem, nem érdekli. Akármit csinálok, nem érdekli. Valakinek valamilyen ötlete?
Steam-en van meg a játék, beleöltem 70+ órát. Jött a frissítés, kikerült a steam kínálatából, de elvben akik megvették, azoknak továbbra is elérhető.
Semennyire nem tudok angolul, így a supporthoz fordulni problémás. (Próbáltam regisztrálni az epic oldalára, de nem sikerült, mert az ellenőrző kódot tartalmazó e-mail nem érkezik meg.)
Valószínűleg ingyenesség miatt annyira terheltek a szerverek, hogy nem működnek alapvető funkció. Tömegeknek nem megy például a játék indítása, mert a szerverek nem találnak játékosokat. Ha nem mennek a szerverek, akkor az Anticheat sem működik megfelelően, ha nem tudja lekérdezni a leállt szerverről az állapotot, akkor visszadobja a hibát, hogy nem találja.
Ilyenkor ki kell várni, amíg visszaáll a normál működés, felesleges a fájlokat buherálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!