Nem indul a windows installer?
Az is lehet, hogy magának a gépnek van valami baja. Hasonló esettel már én is találkoztam, úgy tűnt, működik, mégsem volt jó az alaplap. Nálam jó alaplap mindig kiírja, hogy nem talál bootolható eszközt, ha elindul, és nincs benne telepítő vagy a merevlemezen rendszer.
Nekem az a gyanús a dologban, hogy villog az a bizonyos csík, én nem ír ki semmit. Esetleg megpróbálhatod még a következőket:
-Linux live lemez: Mindegy, hogy melyik, csak működőképes legyen. Ha az elindul, valami mással lesz a gond.
-hardverek használhatósága: tapasztalataim szerint, ha egy hardver (RAM, merevlemez vagy hajlékonylemez meghajtó) rossz, nem mindig írja ki a hibát. Próbáld ki, hogy ki veszed a hardvereket, és úgy indítod be. Néha beválik, hibát ír ki.
-jó-e a telepítő: ha minden jól megy, lehet, hogy a telepítőlemez hibásodott meg. Vagy rosszul lett kiírva, vagy idővel tönkre ment (jártam már úgy lemezzel, hogy egy idő múlva elveszett róla az adat).
Ha ezek egyike sem válik be, akkor valószínű, hogy alaplapi hiba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!