Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox series S-ről hogyan...

Xbox series S-ről hogyan tudok feltölteni videót youtube-ra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vennék fel videókat, de nem tudom hogyan töltsem fel youtube-ra és ezzel kapcsolatban nem is találtam semmi friss információt.

2022. jún. 21. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Közvetlenül nem tudsz Youtubera. Két opciód van, illetve három, de ahhoz venned kell egy felvevőt. Kezdjük akkor azzal: ha veszel egy capture cardot (PCbe megy) vagy egy önálló egységet ami rögzíti a konzol képét akkor azt feltöltheted.

A másik két opció, hogy vagy te veszel fel a konzollal max egyszerre egy órás videókat vagy pedig streameled Twitchre. A stream elég egyszerű, Twitch appot telepíteni, regisztrálni, megadni a konzolos appban a kódot és ha elindítod az appot miközben fut egy játék akkor már mehet is. Már ezer éve nem csináltam, de szerintem már az Xbox gombos menüből is lehet pár gombnyomással ahol a felvételek vannak. Ezt a felvételt utána Youtubera is feltöltheted. A saját felvételhez pedig kell egy USB3.0ás legalább 128GBos HDD vagy SSD. Ezt bedugás után meg lehet formázni a tárhely menüben videófelvételre. Ekkor az Xbox gombos felvétel menüben indíthatsz max egy órás felvételeket. Ha letelt az egy óra persze indíthatsz újat amíg be nem telik a hely. Azt hiszem jelenleg max 1080p SDR videót lehet felvenni így.

2022. jún. 23. 14:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos segítséget!
2022. jún. 24. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!