Designeras kérdése:
Szerintetek milyen youtube játék videókat érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy angol és egy magyar csatornám is. Én nem nagyon szeretem az új játékokat annyira, kedvencem a kb.1999-2015-ös korszak, de szerintem az nem érdekli annyira a közönséget. Pedig azokban a játékokban még volt kreativitás.2022. jún. 16. 23:16
1/3 anonim válasza:
Azokról a régi játékokról már több százan készítettek bemutatót, végigjátszást, speedrunt, stratégiai útmutatókat, paródiákat, stb. Mit tudsz te hozzátenni ezekhez, amitől a te videód több, jobb lesz a többi sok száznál?
A "régen minden jobb volt" mentalitás eléggé veszélyes, beárnyékolhatja az ember ítélőképességét. Manapság is rengeteg innovatív játék készül, csak a legtöbb ember nem ismeri őket, mert indie alkotók művei, vagy éppen konzol exkluzívok. Az utóbbi időkből pár zseniális darab:
Returnal
Chicory
Tunic
Wildermyth
Lost in Random
It Takes Two
Deathloop
Inscryption
2/3 anonim válasza:
Kutyát se érdekel mit csinálj. Te akarod csinálni, találd ki TE magad. Az ételt ne rágjuk meg neked? -.-"
3/3 anonim válasza:
Én nem játékot néznék szívesen, abból Dunát lehet rekeszteni. Viszont para lényekről, összeesküvés elméletekről néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!