A skandináv lottón a kézi és gépi sorsoláson kihúzott számok mindegyikét figyelembe kell venni független attól hogy én gépi vagy kézi szelvényt adtam fel?
Persze.
Egy szelvény mindkét sorsoláson részt vesz.
Az, hogy gépi, vagy kézi módon adod fel a szelvényt, a feladás pillanatától kezdve nem tárolódik sehol. A különbség annyi, hogy kézi esetben te adod meg a számokat, a gépinél meg a temrinál generálja. De amikor továbbítódik a központ felé, semmi információ nem marad abból, hogy azok a számok hogyan keletkeztek.
A másik felén átfutottam, szóval pontosítom kicsit a válaszom:
Ahogy írták, mindegy hogy te kézzel vagy géppel töltöd ki, a játéknál ezt nem jegyzi fel. Az adott játékkal (7 szám, akár gépi, akár kézi kitöltés volt a részedről) részt veszel a sorsolásokon (2 sorsoláson vesz részt), a kézi és a gépi sorsoláson is.
Tehát egy játékkal 2x van esélyed nyerni. Direkt nem szelvényt írok, mert egy szelvényen lehet több játék is (pl 4 mezőt töltesz ki, akkor 4x játszol de egy szelvényt kapsz róla).
Ha neked van 6 kézi meg mondjuk 10 gépi játékod egy szelvényen, akkor 32x is nyerhetsz akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!