Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a harry potter...

Melyik ez a harry potter fanfiction?

Figyelt kérdés
Évekkel a végső csata után játszódik. A muglik üldözik a varázslókat,és nyernek. Harry meghal,de a Halál ad egy esélyt neki,hogy visszamenjen a múltba és Harry egy képességet is választhat magának és ő azt választja,hogy kitudja szívni a lelket az emberekből,mint a dementorok. A roxfortban a Hollóhátba kerül. Ha jól emlékszem tom/harry párosítású. És talán a merengőn olvastam. Előre is köszönöm a segítséget.

2022. jún. 13. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég érdekes fanfic, főleg hogy eleve azért rejtőzködnek a varázslók a muglik elől, mert annak idején a kihalás szélére üldözték őket, szóval... ez most miben más? :D
2022. jún. 14. 06:43
 2/5 anonim ***** válasza:
A fenti leírás is azt bizonyítja, hogy az összes fanfiction közül a HP-sek a legborzalmasabbak. És ezt HP rajongóként mondom.
2022. jún. 14. 07:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Xerosis a címe, ha emlékeim nem csalnak. :)
2022. jún. 14. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es, abban más, hogy a muglik Voldemort megölése után felfedezték a varázslókat és kiirtottak mindenkit. Érts úgy ahogy mondtam, mert atommal meg mindennel harcoltak a végén, és kiirtották a növényzetet , állatokat, így a saját jövőjüket is eltörölték.

Harry volt az utolsó varázsló, előtte mindenkit szépen lassan elkaptak.

Amikor Harry meghal, akkor a Halál felajánlja, hogy visszamehet, és megpróbálhatja másképp.

A prioritása nem Voldemort kiirtása lesz, hanem a varázslóközösség megmentése.

A Tom/Harry szál nagyon enyhe benne,épp csak említés szintjén, nem az a lényeg.

Néhol vicces, néha meg komoly, szomorú részekkel.

Nekem tetszett :)

2022. jún. 14. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:
#3 Nagyon köszönöm.
2022. jún. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!