Szerintetek lesz a Life is Strangenek folytatása?
A Max, Chloe és Racheles verziónak
Szerintem adná magát a Before the storm után :)
Ráadásul a hullazsák amiben Rachelt találták meg nem lett felbontva… nem biztos hogy ő az ( bár a korhatás besorolás miatt lehetséges hogy nem mutatták, viszont ezzel nyitva hagytak egy kiskaput )
Meg van az a kép ami a BtS végén is megmutatásra kerül, Rachel és Chloe van rajta, mivan ha Max vissza tudna menni az időben akkorra, tegyük fel azon a napon iratkozik egyik suliból át a másikba, és pl dönthetne úgy hogy megjelenik az átiratkozáson vagy megy és megmenti Rachelt, de akkor sosem találkozhat újra Chloeval :)
Life is Strange képregény, magyarítva. Azt a sztorivonalat veszi fel, mikor Max-el úgy döntünk, Arcadia Bay-t áldozzuk fel Chloe életéért. Fanfic szagú, de egész jó még így is.
Az eredeti, elsõ játék készítõi azt mondták, Max és Chloe története le lett zárva (valószínū, hogy ennél jobb játékot, történetet mégegyszer nem tudnának csinálni). Bár a mostani készítõk (Deck Nine) többször is kijelentették, hogy szívesen csinálnának folytatást nekik.
Van remény :)
Nem fogok vitába szállni veled. Nem értek egyet. Ennyi.
"Amúgy meg, a te elvedet követve egy júniusi kérdésre és kommentre már teljesen felesleges volt reagálni"
Erre pedig annyit mondok, hogy a kérdés ki lett emelve, ergo a kérdező még akar valamit, bár fingom sincs mit, mert HIVATALOSAN nem lesz folytatása. Fanficteket, meg pletykákat felesleges gyártani.
Ha akar még valamit, talán azt, hogy hallott-e azóta valaki újabb hírt.
Amúgy meg, nem kell egyetérteni, nem neked írtam az az 1 rövid mondatos kérésemet, hanem a kérdezőnek, ez alapvetően maximum csak odafigyelés egy másik emberre, semmi több. Más oldalakon ez követelmény, ha én nem teszem meg, az admin megteszi helyettem, és figyelmeztetnek miatta, de itt ez valóban nem alapkövetelmény, úgyhogy valóban nem kell egyetérteni velem, pusztán csak röviden és normális stílusban kértem egy kis odafigyelést, amit vagy megtesz valaki, vagy nem. Ha csak normálisan szeretted volna közölni a helytelenítésedet, írhattad volna kevésbé átgázolósan és rövidebben, hogy szerinted "egy több éves játéknál nem feltétlenül gondol mindenki ennek a szükségére", ennyi, helyette viszont 3 mondatban elkezdtél utasítgatni meg leteremteni, hogy egy 2017-es játéknál hogy lehet, egyáltalán hogy merek ilyet kérni, hát már régi. A stílusoddal volt a bajom, nem a véleményeddel. Örülök viszont, hogy akkor be is fejeztük.
inkabb csinaljanak ujabb tomb raider -t ami open worldos es olyan interaktiv tortenetszalas mint ezek az interaktiv animacios jatek-filmek
tehetnek de megse teszik
ugyse lesznek mar olyan jo jatekok soha tobbe mint regen, mint 2019 ben pl.
vagy 2013 ban, vagy 2021 ben
Mivan hogyha nem is Rachel holttestét találták meg?
SPOILER
hanem azért a dealer fickóét akit a BoTS végén kinyírnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!