Szerintetek lesz a Life is Strangenek folytatása?
A Max, Chloe és Racheles verziónak
Szerintem adná magát a Before the storm után :)
Ráadásul a hullazsák amiben Rachelt találták meg nem lett felbontva… nem biztos hogy ő az ( bár a korhatás besorolás miatt lehetséges hogy nem mutatták, viszont ezzel nyitva hagytak egy kiskaput )
Meg van az a kép ami a BtS végén is megmutatásra kerül, Rachel és Chloe van rajta, mivan ha Max vissza tudna menni az időben akkorra, tegyük fel azon a napon iratkozik egyik suliból át a másikba, és pl dönthetne úgy hogy megjelenik az átiratkozáson vagy megy és megmenti Rachelt, de akkor sosem találkozhat újra Chloeval :)
Az alaptörténetben tényleg jól elvarrták a szálakat, de ezutan a kiegészítő előzmény játék után szerintem nem minden egyértelmű, én direkt hoztam olyan döntéseket, adtam olyan válaszokat hogy az alapjátéktól eltérő legyen, és a játék totál nem vitt abba az irányba, hogy ‘márpedigde’ az úgy van :D
Plussz maradt néhány tök érdekes mellék szereplő akiknek a sorsáról semmi sem derül ki sem a BtS lezárásban sem a folytatásban
Azzal még nem játszottam, de jól hangzik :)
Spoiler Drew North ( tehetséges amerikai focista ) lábát eltörik a BtS-ben, aztán róla nem tudni utána semmit sem
Fingom nincs ki ez a true colors-ban
Talán a drónos csaj? Mondjuk az nem volt olyan érdekes hogy külön DLC-t csináljanak neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!