Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age Inquisitionban jó...

Dragon Age Inquisitionban jó irányba haladok?

Figyelt kérdés
Egy nyomorult sivatagban vagyok, ahol csalik vannak kirakva egy rusnya sárkánynak. De most elfogadtam egy főszál küldetésnek tűnőt, ahol gonosztevők véráldozatot mutatnak be, én meg jól lekaszabolom őket. Utána meg megtámadok valami erődítményt. Innen vissza fogok tudni menni a sivatagba, vagy ez után már nem enged. Ez már eléggé a játék vége.
2022. jún. 8. 21:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Húha, elég régen játszottam, ez nem a Hissing Wastes (vagy ilyesmi a neve)? Ott úgy emlékszem semmi nem kötelező amúgy, de lehet rosszul emlékszem. Alapvetően van egy főküldetés. Az összes többi mellékküldetés.A főküldetést szerintem 4-6 óra alatt is végig lehet vinni, vagy mindenesetre is 1-2 nap alatt szerintem, ha az ember semmi mást nem csinál. Ha ennyire nem megy az angol, akkor kár érte, mert a Dragon Ageben a történet a legjobb, meg a finomhangolt apróságok. Van egyébként magyar fordítás tudtommal már valahol, esetleg azt érdemes lenne hozzá beszerezni. A főküldetések amúgy ezek, egymás után:

The Wrath of Heaven

The Threat Remains

Champions of the Just (vagy a választásodtól függően )In Hushed Whispers

In Your Heart Shall Burn

From the Ashes From the Ashes

Wicked Eyes and Wicked Hearts

Here Lies the Abyss

What Pride Had Wrought

The Final Piece

Doom Upon All the World

Ebben a sorrendben.

2022. jún. 11. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!