Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek megéri megvenni a...

Szerintetek megéri megvenni a GTA 5-öt? Steamen 15 euró

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Megéri, több száz játékórányi tartalom van benne. Néha-néha lemegy 10 euróig az ára, de az alá nem fog, és a játék még mindig óriási hype, hiába 9 éve jelent meg.

Most érdemes játszani vele, amíg vannak online is játékosok, mert a multi küldetésekhez kellenek a társak. Azt is tapasztalni fogod, hogy ennyi év után már egyes multi küldetéseket szinte lehetetlen elkezdeni pont amiatt, mert már mindenki rég befejezte azokat, és a kezdőket nem fogják segíteni.

Ha nem is játszanál az Online részével, a sztori módban is van annyi dolog, hogy megérje az árát. A játék 100%-os teljesítése bőven túl van az 50 órán.

2022. jún. 7. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Én is nemrég vettem meg, igaz dobozosan mert 7000 forintra volt akciózva. Oda vagyok meg vissza, az a város, az a rengeteg lehetőség, az a látvány, és a küldetések is szuperek.
2022. jún. 7. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

Ne azert vedd meg, mert masok szerint megeri, hanem azert mert te azzal szeretnel jatszani.

Nekem megvan ingyen, de az elso missziot se vittem vegig. Akkor most mondjam azt hogy nem eri meg?

2022. jún. 7. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Bőven emgér ennyit.
2022. jún. 7. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Persze. Gondolkodom azon, hogy steamre IS megveszem, mert megvan epicen és rockstar storeban is. Meg az rdr 2-n is filózom. Tiktokon van ilyen összehasonlítás, micsoda realitást raktak ezekbe a gamekbe. Például a GTA V-ben a rendőrök a sérült társaikat fedezékbe vonszolják, a macsakák reagálnak a lövésekre (megugranak), rdr2-ben például ha belelősz a vályúba, leereszt a víz. De a legdurvább, hogy egy npc le akart lőni valakit shotgunnal és a lövés pillanatában lasszóval kicsavarta a kezéből a puskát, ami a feje irányába fordult és így szétloccsantotta a saját fejét!
2022. jún. 7. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha fizetnének sem érné meg.
2022. jún. 8. 07:43
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

Megértését!

Én tegnap vettem meg de már azóta kb 20 órát játszottam vele.

2022. jún. 12. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!