Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Euro Truck Simulator 2-ben...

Euro Truck Simulator 2-ben mit csináljak, hogy érdekessé váljon?

Figyelt kérdés
Van 4 garázsom, 15 kamionom és 14 sofőr. De már kicsit unalmas, megvehetek akármit szinte, a fuvaroknál mindig ugyan azok az útvonalak stb... Ilyenkor mit kéne csinálni? Egyébként nincs egy DLC-m sem hozzá.
2022. máj. 17. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A DLC is csak a térképet bővíti ki, az alapjáték és mechanika ugyanaz marad. Én annyiban tettem tartalmasabbá a játékot, hogy autópályát csak akkor használtam, ha nem volt más alternatíva. A mellékutak változatosabbak és több a forgalmi szituáció rajtuk, kevésbé lehet bealudni.
2022. máj. 17. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
#1 Ez nem teljesen igaz. Pl a skandináv félszigeten van lehetőséged dupla pótkocsival csapatni, ha jól tudom az alapjátékban nincs ilyen. Meg szerintem van még néhány extra mechanika némelyik DLC-ben.
2022. máj. 17. 21:44
 3/4 anonim válasza:

Szia

Van jó néhány DLC

Nekem pl: a széles nehéz rakomány nagyon tetszik kísérő autó elöl hátul, útlezárások

Nagyon sokországot tudsz még enni egy DLC-ben persze amelyik országot tartalmazza.

2022. máj. 18. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz csinálni. A kamion/busz vezetés a valóságban is dögunalom, nem lehet "érdekesen" szimulálni.
2022. máj. 18. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!