PS4-en hogy lehet billentyűzet+egérrel játszani a GTA 5-öt?
Gyárilag sehogy. Kell venni egy adaptert hozzá (XIM Apex, CronusMAX, stb).
#1: Azt hadd döntsem már el én, hogy játszom a saját konzolomon, a saját játékommal, oké? Mikor egy alsó kategóriás videokártya árából PS5-öt lehet venni, akkor nagyon is reális alternatíva egy konzolt venni PC helyett.
A Sony és a Microsoft is lehetővé tette az egér+billentyűzet támogatást a saját konzoljain, az más kérdés, hogy a kiadók tesznek rá magasról. Az újabb CoD-okban is egérrel játszom multiplayert Xboxon, és képzeld: nem leszek tőle golyóálló, ugyanúgy lelőnek, mintha kontrollerrel játszanék. De ha benne van gyárilag a támogatás, én bizony ki fogom használni. Csak az beszél ilyen pökhendi hangon a konzolos egérhasználatról, aki még életében nem próbálta.
Az más kérdés, hogy állítólag a CronusMAX esetében lehet rá letölteni olyan makrókat, amik eliminálják a visszarúgást, vagy automatává változtatják a félautomata fegyvereket, de mivel én nem használok ilyen adaptereket, ezt nem tudom megerősíteni. Az ilyesmi szerintem is csalás, de a single player GTA-ban miért ne használhatna egeret, aki akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!