Red dead 2 vagy gta 5?
Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban és melyik miben jobb?2022. jún. 4. 02:13
A kérdező szavazást indított:
Read dead 2
Gta 5
Ugyanolyan jó
19 szavazat
1/6 anonim válasza:
Bár egyikkel se játszottam, láttam róla videókat, és az se mindegy, hogy milyen formában. A GTA 5 RP része tetszik a legjobban, de önmagában, a GTA 5 is szórakozásnak tűnik, viszont, önmagában, túl kevés lehetőség van benne.
2/6 anonim válasza:
Attól függ. Singleplayer vagy multi része? Ha Singleplayer akkor RDR2(gta 5 single el van cseszerintve de rendesen). Ha multi akkor viszont a GTA 5.
3/6 anonim válasza:
Elismerem a RDR2 érdemeit, de nekem az nem játék a szó hagyományos értelmében. Interaktív film-élmény, vadnyugat-szimulátor, stb. Tele van olyan küldetésekkel, hogy oda kell lovagolni 10-15 perc alatt a helyszínre, lenyomni a küldit, aztán visszalovagolni az eredeti helyre. Ettől nem lesz semmivel élethűbb vagy izgalmasabb, ellenben iszonyatosan sok időt vesz el az életemből feleslegesen. A hívei meg pont ezt imádják benne.
4/6 anonim válasza:
RDR 2 nekem túl lassú volt. Szép és hangulatos na meg ha valami akció van az szintén remek, de közben annyir az üresjárat, hogy elvette a kedvem.
5/6 A kérdező kommentje:
És a red dead nek milyen az online része? Azzal megérné játszani? Az eddigi válaszokat köszönöm.
2022. jún. 5. 10:44
6/6 anonim válasza:
Az online része csak barátokkal ér valamit, de néhány óra alatt számomra üresél válik a rdr2, pedig van benne bőven sok minden, csak olyan sablonos.. A gta 5 egyedül is lehet pörgetni, persze barátokkal még jobb. Míg a gta online 600+ óra után érzem, hogy sablonos, addig a rdr2ben már 10-15óra után érezhető. Legalábbis számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!