Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Laptopon elfut a lol?

Laptopon elfut a lol?

Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Amennyiben a laptop megfelel a játék minimum gépigényének, akkor igen.
2022. jún. 6. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Azért ez így nem teljesen igaz. Laptop-on minimum 1/3 jobb gép kell, mivel ennyivel gyengébben teljesít a PC-hez képest. A játékok gépigényei PC-re vannak megadva és nem Laptop-ra.
2022. jún. 6. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

A "laptop" nem egy egzakt kategória, van belőle rengeteg fajta. Van, amelyiken elfut, van, amelyiken nem. Egy 100 ezer körüli masinával ne reménykedj, hogy elindul. Egy fél millás gamer notebook már minden bizonnyal futtatja.

#2 "mivel ennyivel gyengébben teljesít a PC-hez képest"

Bocs, de... ez baromság.

Amire te gondolhatsz, az talán az, hogy egy notebook (mert szakmailag helyesen így hívják) fajlagosan drágább, mint az ugyanolyan teljesítményű asztali PC. Megfordítva: ugyanaért a teljesítményért többet kell fizetni, ha notebookban veszed meg.

De az, hogy mondjuk a 6 GB RAM notebookon csak 4 GB lenne, vagy hogy a 3 GHz csak 2 GHz lenne... butaság.

2022. jún. 6. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, ha leírod, a laptop adatait, (Ram, cpu, videókártya) Akkor megtudjuk mondani, az eredmény, hogy igen/nem.
2022. jún. 6. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

De az, hogy mondjuk a 6 GB RAM notebookon csak 4 GB lenne, vagy hogy a 3 GHz csak 2 GHz lenne... butaság.

Így leirva is butaság, mert nem erre értette.

Laptopokban direkt más proci és gpu van, hiába ugyanaz a neve mint az asztali verziójának. Alacsonyabb fogyasztásra van tervezve, hogy kevesebb hőt termeljen.

Alapjaraton nem oszt nem szoroz, de terhelés alatt nem képes ugyanarra a teljesítményre.

2022. jún. 6. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Pontosan erre gondoltam amit az 5. válaszoló írt. Azt elismerem hogy nem a legpontosabban fogalmaztam, DE azt írtam hogy gyengébben teljesít és nem azt hogy kevesebbnek veszi. Nem azt írtam hogy 6gb ramból csak 4gb-ot számol, csak hogy a te példáddal éljek.
2022. jún. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!