850 MB rammal elfut a roblox játék a laptopon?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 17:13
1/9 anonim válasza:
XD Milyen az a 850 MB RAM? Olyan sose volt még tudtommal, de lehet, hogy én vagyok csak beszívva :D . Nem a tied véletlenül ez a kérdés is?: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
2/9 anonim válasza:
Úgy érted 1 GB rendszermemória, és abból 128 MB az integrált grafikus processzornak? Mert ha igen, felejtsd is el, 1 GB RAM mellett az is csoda, hogy még weboldalakat tudsz nézegetni.
3/9 anonim válasza:
1 újabb kisgyerek aki a lócitrom roblox-ot akarja játszani...
4/9 anonim válasza:
Ez a roblox valami minecraft koppintás? Néztem gameplay-t, durva tripp, azóta így ülök:
6/9 kevin nagy YT válasza:
Elfut biza, 1,28 KB-t foglal
7/9 botond balogh válasza:
Ha 850MG ram van rajta akkor az jó szar laptop lehet
8/9 botond balogh válasza:
De tudtommal annyi nem lehet amúgy
9/9 anonim válasza:
El fog futni. De az is 400-500MB RAM-ot visz el. Szóval ne számíts olyan nagy játék élményre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!