Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Erre a régi minecraft szerverr...

Erre a régi minecraft szerverre emlékeztek még?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy régi rpg minecraft (2014-2015 körül) szerver amin sokat játszottam és akkor kedvenc videósom is DoggyAndi is.

A CraftUnio lobbyban a Flying City nevű szerverre gondolok.

Esetleg ti tudjátok kik voltak az eredeti készítők vagy valami, hogy tudjak a szerverkészítőkkel beszélni?

2022. jún. 4. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Hát erre vess keresztet szerintem. 7-8 évvel ezelőtti szervereseket ma már nem fogsz megtalálni.
2022. jún. 4. 19:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak annyi érdekelne, hogy saját maguk írták az rpg configot vagy valami alapot használtak.
2022. jún. 4. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
70%
Ezt mi nem tudjuk és mint írtam már közel 10 éves dolog ez. Szóval nem hinném hogy a programozókat el tudnád érni, más meg vagy rávágja hogy használtak alapot, vagy hogy nem. Szóval 100% fix választ erre a kérdésre nem igazán fogsz tudni kapni sajnos. Ezt még akkoriban kellett volna tőlük megkérdezni. :S
2022. jún. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!