Emlékeztek erre a Scooby-doo játékra?
Figyelt kérdés
Volt egy egyenes pálya amit mi ugye oldalról láttunk (vagy hogy is mondjam). Végig kellett menni rajta és minden szint végén ki kellett szabadítani valakit, fred, diana, vilma, bozont ( a sorrend nem biztos) Mindegyik pálya más miyen környezetben volt. Volt mocsaras, egyiptomi és sajnos a másik kettő nem jut eszembe. A pályán nem emlékszem hogy scooby járt vagy végig csillében utaztunk de az biztos hogy volt olyan rész ahol csillében is lehetett menni. Gödröt, fát meg ilyeneket kellett átugrani és lehetett gyorsan ás lassabban is menni és szerintem a lefele nyíllal is le tudta húzni a fejét és azt hiszem mindig üldözött egy szörny aki ha túl lassúak voltunk utolért. kb ennyit tudtam összeszedni s játékról. Mindig a könyvtárban játszottam ilyet a gépen amíg a nővérem olvasott de most sehol se találom az itthoni gépen. Arra gondoltam hogy már lehet letörölték ezt a játékot, vagy csak windows 7/8 on lehetett elérni. Ez online volt szóval ha már nem lehet vele játszani az is elég ha csak valaki emlékszik arra hogy volt ilyen.2022. ápr. 18. 14:43
1/5 anonim válasza:
Scooby-Doo and the Creepy Castle?
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Nyilakkal irányítottuk Scoobyt és nem kellett veszélyforrásokat elhárítani hanem csak átugrani meg ilyenek
2022. ápr. 18. 15:02
4/5 A kérdező kommentje:
igeeeeen. ez volt az. .... sajnos ahogy látom már nem lehet vele játszani de legalább videón megvan
2022. ápr. 18. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!