Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eredeti Steam-es Mount and...

Eredeti Steam-es Mount and Blade Warband-ot miért nem lehet Win XP kompatibilitással elindítani?

Figyelt kérdés
Az indítómenü az bejön, de amikor rákattintok a Mount and Blade elindítása menüpontra, nem történik semmi.
2022. máj. 31. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell oda XP kompatibilitás. nekem Win7-en minden gond nélkül fut. Max admini jogokat add meg az exe-nek ha kell. Ha továbbra sem indul akkor valami lehet hiányzik gépedről. Vagy pedig f.s win10-11-ed van amik nem épp a régi játékok barátai.
2022. máj. 31. 11:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt szokta csinálni directx 7-es beállítással, hogy random kilép a játékból az asztalra. Azért directx 7-el játszom, mert több fps-t ad nekem a régebbi laptopon.
2022. máj. 31. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja hogy nem is Dx9-el megy. Akkor meg is van a hiba. Dx7 eléggé elavult benne. Nálam is többször kivágott menet közben mikor kipróbáltam poénból. Lehet teljesitményt nézve "jobb" de Dx9 sokkal stabilabb(1x se crash-eltem). Szóval szerintem válts át mihamarabb Dx9-re. Sajnos a Dx7 hibáit nem tudod javítani, vagy eltürőd vagy váltasz.
2022. máj. 31. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a legelső is fut win 10en. Gogos
2022. jún. 1. 06:58
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 nem arról van szó hogy nem megy neki. Hanem hogy a Dx7-es verzió sz.rakszik neki.
2022. jún. 1. 08:03
 6/8 A kérdező kommentje:
A directx 9-el nincs ilyen gond, hogy kilép. Már átálltam DX9-re. Észerevettem, hogy DX 7-tel az egyedi csatában, ha nagy sereget állítok fel, akkor eléggé szaggat. DX 9-cel pedig nem.
2022. jún. 1. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
1 és 3. válaszoló vagyok. Igen, ezt mondtam hogy Dx7-nél mint állat bugos. Régi gépemen én is elsőnek azzal próbáltam ki de játszhatatlan volt. Dx9-en viszont már semmi bajom nincs vele, mai napig minden gond nélkül megy. Tapasztalatból mondtam hogy válts mielőbb Dx9-re mert lehet 7-hez képest valamivel kevesebb az fps(nem érzed meg, hacsak nem valami őskori géped van) DE masszívan stabil a 9-es.
2022. jún. 1. 11:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó! Itt a laptopom konfigja, szépen megy rajta.

Intel Core-I3 7020u 2.3Ghz CPU

8GB DDR4 RAM

Intel HD Graphics 620

1TB HDD

240GB SSD

2022. jún. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!