Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Mount and Blade Warband...

A Mount and Blade Warband mitől léphet csak ki egyszerűen az asztalra? Semmilyen hibaüzenetet nem ír ki, hanem véletlenszerűen kidob az asztalra. Eredeti Steam-es játékról van szó, még mielőtt valaki megkérdezné, hogy "eredeti -e".

Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
win 10-11? Admini jogokat megkapta? Kompatibilitási modban van? Valamilyen modot használsz?
2022. máj. 17. 22:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Win 10, igen adminban fut. Most átállítottam directx 9-es renderelésre directx 7-ről, eddig jó.
2022. máj. 17. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Win10 már alapból nem a legjobb kezdés neki. Illetve miért DX7-en volt a 9 helyett? Félek megkérdezni de elég erős a géped a játékhoz?
2022. máj. 18. 01:22
 4/10 A kérdező kommentje:

Intel Core-I3 7020u 2.3Ghz CPU

8GB DDR4 RAM

Intel HD Graphics 620

1TB HDD

240GB SSD

2022. máj. 18. 06:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy nincs benne dedikált videokártya, de azért a régi játékokat szépen viszi. HL2 60 fps.
2022. máj. 18. 06:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Addig rendben is van hogy viszi a régieket. Csak ugye M&B Warband készítési idejében még nem volt akkora népszerűsége/támogatottsága az integrált vackoknak. Így ez miatt simán lehetnek ezek a kilépkedések amiket te is tapasztalsz. Pláne hogy új rendszeren(win7-ig volt jó Warband-nak későbbieken macerás így is).

Azt javaslom hogy keríts 1 rendes vga-t. Nem kell hogy a legjobb legyen de minimum a gépigénynek megfelelőt, mert mint írtam az integrált vga-val szinte csak a baj van. De ha nem zavar hogy i ki kilépeget akkor vga sem kell. Viszont erősen ajánlom hogy rakd át az exe-t win7 vagy win XP service pack 3 kompatibilitásra.

2022. máj. 18. 08:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez laptop gép, nem pedig asztali. Egyébként köszi a gyors választ?
2022. máj. 18. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja hogy laptop is még... Akkor meg az integrált vga is kevés neki. Azt hittem PC-ről van szó. Laptopoknál mindenből 1/3-al jobb kell minden játékhoz. Sajnos ez így nagyon macerás. Három probléma is van gépeddel jelenleg. :(
2022. máj. 18. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt

https://www.youtube.com/watch?v=_OHQ1IkFiXU

Hátha segít.

2022. máj. 18. 13:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanezt csinálja win 10-en. De már annyira nem érdekel, kifagy, én meg 1 perc alatt visszalépek. Modoknál gyakrabban, Native-ban 1-2 óránként fordul elő.
2022. jún. 20. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!