Melyiket vennéd, ha a jövőre is gondolnod kéne?
Figyelt kérdés
Melyik konzolt? Ps3-at vagy Xbox-ot? Eddig PC-n játszottam, de kijött a FIFA11 demó és nem elég hozzá a VGA-m ezért arra gondoltam h fejlesztem, összeszámolgattam kb 80 körül tennék össze 1 most középerős gépet, amit évek múlva megint fejleszteni kéne. Ezért arra gondoltam, hogy veszek egy konzolt csak nem tudom, hogy melyik a jobb választás. Melyikre van több játék, esetleg a FIFA12-őt kiadják-e mindkettőre meg az új játékokat. Melyikre tudok dvd lemezre játékot írni amit letölthetek. Aki ért hozzá írja már le részletesen mert nem értek hozzá, még soha nem is játszottam rajta.2010. szept. 18. 10:04
2/4 anonim válasza:
a fifa 12 valószinű h kiadják ps3 ra és xboxra is
irni csak xboxra ra tudsz ha ki flasheled de akk nem tudsz interneten játszani
nekem a ps3 jobban bejön én azt választanám csak elég drágák rá a játékok
de az xboxnak a karja jobb sztem
3/4 anonim válasza:
Ha játékot akarsz írni, akkor xbox. De én inkább PS3t választanám. Nekem jobban tetszenek a ps3 exkluzív játékok jobban tetszenek, mint a box játékok. Az egyetlen játék, amiért elgondolkodnék egy xboxon, az a Gears of War.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!