Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért zoomolt a robloxom...

Miért zoomolt a robloxom telefonon? Nem állítottam el semmit?

Figyelt kérdés

Mikor valaki profiljára megyek vagy ha a beállításokban akarok babrálni akkor olyan mintha egy kicsit mintha pl egy böngészön bele volna nyagyítva, és nem tudom kicsinyíteni. Beállításokban így nem tudok rendezkedni. Ha valami ablak bejön akkor azt ledobja a pokolba, és nem tudom elolvasni sem, semmit.

Mi ez?

2022. máj. 17. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Néztem reddit-en is sokan panaszkodtak erre, de fix megoldás nincs. Maga a fejlesztő se tud mit csinálni vele jelenleg. Indítsd újra a mobilt és telepítsd fel újra a játékot, van akinél használt, de lehet semmit nem érsz el vele és marad ugyan úgy.

[link]

2022. máj. 18. 17:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Ezt megtettem, de semmi. Szóval akkor alapbó ilyen szar.
2022. máj. 18. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Igen alapból, mivel a játék maga is az.
2022. máj. 18. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Akinek nem tetszik az a játék, az húzzon már innen. Nem azt kérdezte a kérdező, hogy ki szerint mennyire szar a játék.. ahhoz meg hogy valakinek tetszik, semmi közötök, tovább lehet lapozni.. jelntve néhány válasz. És bocsi kérdező az offért!
2022. jún. 14. 00:04
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Te is húzhatsz innen. Te is jelentve lettél.
2022. jún. 14. 08:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Áljál le #15. A 14-esnek igaza van, nemk kell leszarozni valamit ami nem tetszik
2022. jún. 14. 08:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez a "játék" már túlmegy a "nem tetszik" besoroláson. Ha csak nem tetszene akkor 1 szót sem szólnék miatta.
2022. jún. 14. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!