Miért zoomolt a robloxom telefonon? Nem állítottam el semmit?
Figyelt kérdés
Mikor valaki profiljára megyek vagy ha a beállításokban akarok babrálni akkor olyan mintha egy kicsit mintha pl egy böngészön bele volna nyagyítva, és nem tudom kicsinyíteni. Beállításokban így nem tudok rendezkedni. Ha valami ablak bejön akkor azt ledobja a pokolba, és nem tudom elolvasni sem, semmit.
Mi ez?
2022. máj. 17. 22:05
3/17 A kérdező kommentje:
Hogy eltűzz innen.
2022. máj. 17. 22:56
4/17 anonim válasza:
Roblox 10-12 éveseknek való játék. Nem csoda ha bugos amilyen lólepény játék.
5/17 A kérdező kommentje:
Aki ilyeneket írkálgat nyilván toxicus. Szó tűzés innen.
2022. máj. 18. 10:43
6/17 anonim válasza:
"toxicus" Na ez jó volt. :D Ez nem toxic dolog, szimpla ténymegállapítás. Gyerekek játszanak a játékkal.
7/17 anonim válasza:
Lehet az alapértelmezett felbontás a játékon belül és amire a telefon képes (vagy jelenleg be van állítva) eltér.
Menj be a telefon beállításaiba és állítsd a lehető legnagyobbra a kijelző felbontását.
Pontosan milyen telefonról van szó milyen op rendszerrel? Beállításoknál a névjegy (általában utolsó menüpont) ezeket is megtalálod.
8/17 A kérdező kommentje:
#6 Azt én értem hogy a többség gyerek
#7 Samsung Galaxy A13 SM-A135F 5G android 12
2022. máj. 18. 13:45
9/17 anonim válasza:
Úgy hogy telón gyakran szarakodik a roblox ezért jobb gépen játszani
10/17 anonim válasza:
Inkább gépen sem. Nem éri meg az időt amit beleölsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!