The Last of Us DLC elképzelés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az előbb néztem meg a másfél órás videót a the last of us játék készítéséről és beugrott hogy vajon mennyire érdekelné a játékosokat egy olyan harmadik rész, amelyben Joel előtörténetével ismerkedünk meg. Úgy értem hogyan ismerkedett meg Sarah anyukájával, hogyan született meg Sarah, mi lett az édesanyjával mert hogy az eredeti játékban gyakorlatilag semmit nem tudunk meg róla hogy most elhagyta-e őket vagy meghalt. Igen, lehet hogy nem lenne benne Ellie, de engem érdekel Joel sztorija, hogy hogyan lett csempész stb. Nektek nem keltette fel az érdeklődéseteket? Szerintem tök izgalmas lenne. Vagy igazából nem is harmadik részként hanem egy DLC formájában. Vélemények?2022. máj. 7. 18:32
1/2 anonim válasza:
Én egy fillért nem adnék érte, de én utálom az előzmény-történeteket.
2/2 anonim válasza:
De tudjuk, hogy mi lett Sarah anyjával, elmondta Joel Ellienek az első rész végefelé, hogy meghalt.
Egyébként nekem tetszik ez az elgondolás, én megvenném, mert hatalmas rajongó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!