Mitől lehet az hogy laggol a minecraft?
Win10-zel java-t használok a modok miatt és mégse laggol. Win10 edition szép és jó csak épp a java-s rész lényegét hagyták ki, a content creator és modding részt, azért mert a win10-en van dedikált szerver nem fogok rohanni venni egy win10 edition-t is, megvagyok én a java-s szervereken is (plusz több bennük a tartalom is a számtalan plugin meg mod miatt).
Kérdező:
Indításkor általában 1GB ram van engedélyezve a játéknak függetlenül attól mennyi RAM van a gépedben, ezt át kell írni nagyobb számra és több ramot tud használni a játék. Nekem pl 16GB van engedélyezve és egy shaderrel meg egy jobb 512x-es resource pack-kel simán felkúszik 12-13 GB-ra a ram fogyasztás.
Lépésről lépésre leírják hogyan állíthatod be.
Saját tapasztalat:
Nálam amiatt laggolt régen a játék, mert a látótávolság túúl nagy volt, lentebb vettem és mindjárt jobban ment a játék, nem laggolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!