Miért laggol a minecraft?
Régebben(pár hónappal ezelött) meg volt a 120-130+ FPS és tökéletesen futott, nem szaggatott most meg 30 körül mozog és szaggat.
A laptop specifikációi:
i7-2640m
4gb ram
240gb ssd
Radeon HD6470m 1gb
Attól függ, melyik verzióval játszol
Nálam pl: 1.14.4 az tök jól elvan, 1.16.4 is, de az 1.17.1 az meg a ramot végzi ki (néha)
1.16.4-től pedig multiban tud laggolni, ha gyors maptöltés van
Solo vagy multi játék? Attól függ
Nálam régen amiatt laggolt pl az 1.16.4, mert a látótáv túl nagy volt (kb 15 chunk látótáv), aztán minél lentebb vettem, annál kevésbé laggolt
1. meg 3. vagyok
Mennyi idő telt el amúgy a 2 játszás között? Mivel lehet hogy picit öregedett hozzá a laptop, vagy frissítést kapott a launchered és a laptop nem bírja
Akár videó beállításoknál is, ha úgy van, egyéb dolgok pl felhő kilehet kapcsolni (nem tudom mennyit segít)
Shader valamit használsz? Mod?
Nekem három negyed éve van meg egy ryzen 2700x meg rx 580 gpu és 8gb (abból 3gb van a játéknak) és még így is van épp hogy 60 fps. próbáld meg az optifine-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!