Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol szoktatok játékokat...

Hol szoktatok játékokat vásárolni?

Figyelt kérdés
Hol szoktatok játékokat vásárolni? A Steam-en megveszitek drágábban, hogy egy programon belül legyen elérhető az összes játék, vagy például az Eneba-n olcsóbban, de több programot használva?

2022. máj. 2. 20:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Steam-en leárazáskor. Az a baj a kulcsos oldalakkal hogy nem mindig jó a kulcs, vagy X idő után érvénytelenné válik. Illetve kulcsos aktíválás esetén nincs visszatérítés sem. Tehát pénzt is bukod ha valami geb.sz lesz a kulccsal. Szóval szerintem jobban megéri kivárni 1 Steam akciót mint 50-50% esélyes kulcsos oldalt használni. Pl én most közel fél évet vártam 1 játék leárazására és mikor jött azonnal meg is vettem.
2022. máj. 2. 21:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Steamen leárazáskor. És nagyon remélem hogy egyszer megint 200 körül lesz az euró:D
2022. máj. 2. 21:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Az Eneba is olyan oldal, ahol a kulcsok x idő után érvénytelenné válnak?
2022. máj. 2. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem mindig de nem 1x volt már rá példa. Mondjuk személyesen ez csak 1x történt meg velem, de az pont elég is volt ahhoz hogy maradjak a "mindig csak az eredeti oldalról" elvnél. Összesen 3 kulcsos játékot vettem, abból 1-et buktam pont ez miatt. Akkor fogadtam meg hogy mostantól inkább kivárom a leárazást de soha többet kulcsos oldalról. Mert semmilyen esetben nem kapsz visszatérítést Steam-től ez esetben.

Persze ha te vállalod a kockázatot hogy 1x akár elbukhatód a játékot akkor lelked rajta hogy honnan veszed. De erősen ajánlott mindig eredeti oldalról(Steam,Origin,Epic) venni, mert ott van support és vissztérítés. Kulcsos oldal esetében meg egyik oldal sem térít vissza, szóval ha egy 10k+ árú játék kulcsát bukod az szívás lesz.

2022. máj. 2. 22:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. A Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands milyen gyakran szokott akciós lenni?
2022. máj. 2. 22:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Steam-vallású, ahol olcsóbb, ott veszem meg. Az időleges exkluzivitás sem zavar, nem fogok várni egy évet arra, hogy az Epic után kijöjjön Steamre is.
2022. máj. 2. 22:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Nos, azért nem 50-50 az a kulcsos oldal. Nekem rengeteg játékom van enebáról és g2a-ról is. Sok sok éve. Egyiknek se volt még sose semmi baja. (kop kop kop)
2022. máj. 3. 01:49
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

5x vettem G2A-ról, az utolsó egy 45 eurós volt, aktiválás után 1 hétre rá letiltották, hogy lopott kulcs, szóval azóta se vettem ott játékot (kop kop kop).

Én személy szerint már nem veszek így cél orientáltan, mert annyi játékom van hogy nem érek a végére, simán van egy Humble Bundle éves előfizetésem, azzal havi 8-12 játékot kapok, igaz vagy indie vagy 2-3 éve nagy című játékok, de nekem bőven elég.

2022. máj. 3. 09:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha van Steamen, akkor ott. Ha nincs, akkor ott, ahol van, kivéve az Epicet, onnan semmit nem vagyok hajlandó venni. Továbbá ha elérhető, akkor Humble Bundle-ről veszem sokszor a kulcsot, kedvezményesebb áron jutok hozzá, és még adománynak is megy a pénzből.
2022. máj. 3. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:
#9: Sosem fogom megérteni ezt az Epic-gyűlöletet, még egyetlen embertől sem hallottam rá racionális magyarázatot.
2022. máj. 3. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!