A Witcher 3-ban honnan tudom, hogy hol érhető el új küldetés? A menü/UI lag-ra van valami megoldás?
Én most kezdtem a játékot.
Sokan írták, hogy több száz óra után is találtak új Questeket.
Na most ezek ugye a falvak, városok főterén elérhetők, ahová kiragasztgatják az új megbízásokat.
Már jártam úgy, hogy a térkép nem mutatta, de visszatérve az egyik ilyen táblához, volt rajta új küldetés.
Azt akarom kérdezni, hogy így mindet mindig meg kell látogatni, mert nem tudni, hogy éppen melyiknél bukkan fel új quest?
A másik kérdésem pedig, hogy én PC-n játszom (Ryzen 5 3600, 2070). A játék nem akad, de olyan gondom van, hogy a menüben való böngészés és a térképen való navigálás eléggé laggol, néhol darabos, nem olyan fluid, mint bármely más játékban, szóval kicsit zavaró. Ez mitől lehet? Van rá valami megoldás? Steam-en játszom.
Én azt figyeltem meg, hogy minél több item van nálad és a rejtekhelyeken a ládákban, idővel annál jobban belassul a menü illetve a ládákból ki-be cuccolás.
Mikor már többszáz kard, ruhák stb. volt a ládámban, konkrétan akadt a játék ahogy pakoltam bele a holmikat.
Szerintem a Steam felhővel való folyamatos szinkronizálás miatt..
Mondjuk jah, közölhetted volna hogy valami torrentes kalóz változatról van szó, ami a háttérben futtat valami jó kis fincsi bányász scriptet, és azért lassú a játék :D
Egyébként most 6 euró akciósan, aki ennyit nem hajlandó fizetni azért a 100 óra játékélményért, az meg is érdemli a baszakodäst a kalóz változatokkal.
Ezt mégis honnan veszitek, hogy lopott? :D Könyörgöm, a kérdésbe bele van írva, hogy STEAM-en játszom…
Igen, ettől még meg van Gog-on is eredetiben. Akinek Steam-en megvolt a Goty, az megkapta ingyen a Gogos Goty-t.
Nagyon értetek hozzá, csak ahhoz nem, hogy mivel a Gog-on NINCS DRM védelem, így nem kell feltörni, ahogy a Cyberpunkot sem, így aki letorrentezi, az sem a törtet teszi fel, mivel sosem kellett a Witcher feltörni (se a Cyberpunkot, se semmi Gogos játékot, mivel egy az egyben ugyanaz, mint Gogon.
Tessék okosak:
Mielőtt ebbe is belekötnétek: a Gog-ra be lehet linkelni az Xbox, BattleNet, Steam Ubisoft stb. peofilozokat és egy helyen kezeli. Ez által kaptam meg Gogon ingyen a Steamen vásárolt Witcher 3-at.
Hú b+… :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!