Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Witcher 3-ban honnan tudom,...

A Witcher 3-ban honnan tudom, hogy hol érhető el új küldetés? A menü/UI lag-ra van valami megoldás?

Figyelt kérdés

Én most kezdtem a játékot.

Sokan írták, hogy több száz óra után is találtak új Questeket.

Na most ezek ugye a falvak, városok főterén elérhetők, ahová kiragasztgatják az új megbízásokat.

Már jártam úgy, hogy a térkép nem mutatta, de visszatérve az egyik ilyen táblához, volt rajta új küldetés.

Azt akarom kérdezni, hogy így mindet mindig meg kell látogatni, mert nem tudni, hogy éppen melyiknél bukkan fel új quest?

A másik kérdésem pedig, hogy én PC-n játszom (Ryzen 5 3600, 2070). A játék nem akad, de olyan gondom van, hogy a menüben való böngészés és a térképen való navigálás eléggé laggol, néhol darabos, nem olyan fluid, mint bármely más játékban, szóval kicsit zavaró. Ez mitől lehet? Van rá valami megoldás? Steam-en játszom.

2022. ápr. 19. 21:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ez sajnos nem ilyen egyszerű. A különböző játékelemek lehetnek különböző rátával renderelve anélkül hogy ez látszódna a játék általános FPS-én (remek példa erre pl a különböző tükröződő felületek renderelése, amik sokszor vissza vannak fogva 30FPS-ig, mert úgysem tűnik fel). Szóval futhat 120FPS-el a játék, és a UI belsőleg továbbra is 30FPS-el van rederelve, nem fogod látni.
2022. ápr. 20. 02:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt figyeltem meg, hogy minél több item van nálad és a rejtekhelyeken a ládákban, idővel annál jobban belassul a menü illetve a ládákból ki-be cuccolás.

Mikor már többszáz kard, ruhák stb. volt a ládámban, konkrétan akadt a játék ahogy pakoltam bele a holmikat.

Szerintem a Steam felhővel való folyamatos szinkronizálás miatt..

2022. ápr. 21. 00:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Hmm.. ma ezt akkor kipróbálom a Gogos változattal.
2022. ápr. 21. 04:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval lopott verzióról van szó. Akkor meg ne csodálkozz. :D
2022. ápr. 21. 08:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk jah, közölhetted volna hogy valami torrentes kalóz változatról van szó, ami a háttérben futtat valami jó kis fincsi bányász scriptet, és azért lassú a játék :D

Egyébként most 6 euró akciósan, aki ennyit nem hajlandó fizetni azért a 100 óra játékélményért, az meg is érdemli a baszakodäst a kalóz változatokkal.

2022. ápr. 21. 10:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 a GOTY verzió most 10 euró, az jobban megéri mint a sima alap. Én előző 80% akcióban vettem meg. :) Illetve a 100 óra erősen kevés. ha "100%-olni" akarod a játékot az alsó hangon is minimum 250-300 óra durván, de lehet még több is annak függvényében hogy mennyire ráérősen csinálod. :D Aztán még jőn a NG+ ami ismét több száz óra. Szóval igen, aki smucig kiadni potom 10 eurót 1 ilyen remekművé az meg is érdemli hogy szívjon vele. :D Mint írtam nekem a kérdezőnél rosszabb gépem van és mégis minden ilyenfajta gond nélkül megy a játék. :D
2022. ápr. 21. 10:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 az alap sztori összes mellék küldivel, arra írtam a 100 órát. A két DLC (blood and wine és a hearts of stone) + alap játék nekem megvolt 190 óra alatt. Kinyitottam az összes achievement-et amik a fő küldetésekhez és mellékküldetésekhez tartoztak, szóval nem hagytam ki semmit a sztoriból. Illetve amit tudtam kimaxoltam, 53-as szinten fejeztem be a játékot.
2022. ápr. 21. 14:08
 18/20 A kérdező kommentje:

Ezt mégis honnan veszitek, hogy lopott? :D Könyörgöm, a kérdésbe bele van írva, hogy STEAM-en játszom…

Igen, ettől még meg van Gog-on is eredetiben. Akinek Steam-en megvolt a Goty, az megkapta ingyen a Gogos Goty-t.

Nagyon értetek hozzá, csak ahhoz nem, hogy mivel a Gog-on NINCS DRM védelem, így nem kell feltörni, ahogy a Cyberpunkot sem, így aki letorrentezi, az sem a törtet teszi fel, mivel sosem kellett a Witcher feltörni (se a Cyberpunkot, se semmi Gogos játékot, mivel egy az egyben ugyanaz, mint Gogon.

Tessék okosak:

[link]

Mielőtt ebbe is belekötnétek: a Gog-ra be lehet linkelni az Xbox, BattleNet, Steam Ubisoft stb. peofilozokat és egy helyen kezeli. Ez által kaptam meg Gogon ingyen a Steamen vásárolt Witcher 3-at.

Hú b+… :D

2022. ápr. 22. 00:31
 19/20 A kérdező kommentje:
Bocs, félálomban írtam, mielőtt jönne egy nyelvtantanár.
2022. ápr. 22. 00:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Effektive mindegy hogy Steam vagy GOG verzió. Steam verzión SINCS DRV védelem. Simán futtatom a játékot a Steam inditása nélkül is. Szóval nem az a gond hogy "Steam-es" a játék. Akkor valami driver lehet nem jól lett telepítve, vagy más háttérprogram lelopja tőle az erőforrásokat.
2022. ápr. 22. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!