A Witcher 3-ban honnan tudom, hogy hol érhető el új küldetés? A menü/UI lag-ra van valami megoldás?
Én most kezdtem a játékot.
Sokan írták, hogy több száz óra után is találtak új Questeket.
Na most ezek ugye a falvak, városok főterén elérhetők, ahová kiragasztgatják az új megbízásokat.
Már jártam úgy, hogy a térkép nem mutatta, de visszatérve az egyik ilyen táblához, volt rajta új küldetés.
Azt akarom kérdezni, hogy így mindet mindig meg kell látogatni, mert nem tudni, hogy éppen melyiknél bukkan fel új quest?
A másik kérdésem pedig, hogy én PC-n játszom (Ryzen 5 3600, 2070). A játék nem akad, de olyan gondom van, hogy a menüben való böngészés és a térképen való navigálás eléggé laggol, néhol darabos, nem olyan fluid, mint bármely más játékban, szóval kicsit zavaró. Ez mitől lehet? Van rá valami megoldás? Steam-en játszom.
Na már most az alap probléma azzal van hogy a játék ki..ott bugos úgy alapjába véve. Volt hogy a fő küldetést nem tudtam végig csinálni, mert ezt-azt nem mutatott a játék, érdemes újra indítani ha valami nem stimmel a játékkal, ez megszokta oldani a problémát..bár nem 100% os végig játszás miatt játszottam a játékkal, de egyébként meg lehetetlen kb nem új mellék küldetést találni, max ha bugol a játék.
A gépednek nem igazán van köze ehhez az egészhez.
Nem rendszergazdai jogokkal futtatom és igen, minden friss és 60 fok alatt van minden. Más játékokkal nincs gondom és ezzel is kezdek kibékülni inkább.
A quest-es dologról tudtok valamit? Tehát nem fogja jelezni, hogy itt és itt ebben a városban elérhető új?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!