Mikor jön ki a diablo immortal (mobilos diablo)? azon kívül hogy 2022
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 19:41
1/16 anonim válasza:
Nem 2022-n kívül, a jelenlegi álláspont szerint 2022-ben jelenik meg valamikor. A pontos dátumot bejelentéskor fogják elmondani.
2/16 A kérdező kommentje:
1-es. És az igaz hogy lesz r6/warcraft mobile is?
2022. ápr. 16. 20:07
3/16 anonim válasza:
Én is várom, hiába fújolták ,remélem a redmi note 10 5g-men el fog futni.
4/16 A kérdező kommentje:
3-as. Az én haveromnak is xiaomi redmi-je van de neki se az apex se a diablo nincs benne a playeruházban előregisztrálásra. Tudod miért? ugye ha kijön le tudja majd tölteni?
2022. ápr. 17. 14:20
5/16 anonim válasza:
Most megnéztem és nekem bejön az Immortal az áruházban. Nemrég cseréltem le erre a redmire a régi samsungomat, ott regisztráltam elő. Redmin is ugyanúgy látom és megvan az előregim is, szóval gondolom amúgy is meglenne. Lehet frissítenie kéne az áruházat vagy nem tudom.
6/16 A kérdező kommentje:
5-ös. Értem, te tudod hogy mikor jelentik be hivatalosan?
2022. ápr. 17. 15:18
7/16 anonim válasza:
Nem tudom, sziárogtatás szerint június 30. De a Blizzard reagált, hogy majd ők fognak hivatalos bejelntést tenni, de jó eséllyel ezév első fele.
8/16 A kérdező kommentje:
7-es. Okés szerinted egy samsung galaxy a12 el fogja bírni?
2022. ápr. 17. 16:43
10/16 A kérdező kommentje:
9-es itt egy hivatalos lista nem értek sajnos a telókhoz inkább PC-s vagyok de itt van megtudod nézni tied bírja-e. Ha van időd megtudod mondani hogy az enyém a táblázat alapján bírná-e? [link]
2022. ápr. 17. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!