Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet Genshinben, a...

Hogy lehet Genshinben, a karaktereknél, a detailsba, felvinni a CRIT Rate / CRIT Dmg-t stb….?

Figyelt kérdés
Mindenkinél tök magasan vannak, pl a CRIT Rate (másoknál) 80.7%, nálam meg max egy karakternél 22,1% 🥶🥶 Ezen hogy lehet változtatni / növelni?

2022. ápr. 15. 10:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
5 csillagos artifact/halidoom vagy már nem tudom mi a nevük(már nem játszom). Amiket a legnehezebb dungeonokban lehet farmolni AR45-50 után ha jól emlékszem. DE oda egyedül édes kevés leszel, kelleni fog a maradék 3 fő is, vagy legalább 1 OP ember aki carry-zik neked.
2022. ápr. 15. 11:04
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
artifact-okkal
2022. ápr. 15. 11:12
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
nem kell 5 csillagos, alatta is van élet
2022. ápr. 15. 11:13
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
#3 Átmenetileg elég a 4 csillagos is ez igaz. De hosszú távra mindenképp 5 csillagos kell.
2022. ápr. 15. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek:

A crit rate/dmg -t 3 dolog tudja növelni:

- karakter: vannak karakterek akiknek a szintlépés utáni "ascend" statjuk valamelyik crit, ezt növelik

- fegyver: egyes fegyverek (általában érdemesebb 5*ost adni), amelyek fejlesztést követően adják valamelyik statot (az 5* többet)

- artifact: ahogy fentebb leírták, ezt a legnehezebb farmolni, ha tényleg jót akarsz általában napi szinten kell akár heteken át

3.nak: Ez félig igaz, csak a 4* és az 5* között is van különbség, pl az 5* +1 fejlesztési határt tud magának "adni", illetve a főstat is magasabbra fejleszthető

2022. ápr. 15. 13:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

5. vagyok, kihagytam:

4 dolog tudja, a 4. az az étel

Vannak crit rates kaják (specialitás esetében dmg-t is adnak)

2022. ápr. 15. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
igazatok van de mégsem. van olyan lila artifactom amit nem cserélnék le aranyra, a sub értékei miatt. szóval sokszor jobb egy lila mint az arany. plusz farmolja az akinek 6 anyja van. arról nem beszélve hogy max az abbyshoz kellenek csúcs artifactok, a világban boldoguláshoz több 10 ezres ütések se kellenek
2022. ápr. 15. 13:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen igaz, például hogy igen Abysson kívül nem nagyon kell 10 ezres sebzés, bár.. pár eventre elfér

Viszont azért előfordul, hogy egy 4*ost leváltasz 5*sra, akkor is, ha az a 4* hú de jó, ha pl az 5* is olyan lesz (vagy hasonló)

2022. ápr. 15. 18:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
2 karakteremnek van meg csak a 80% crit rate, de az is battle passos fegyokkal. fp2-n 80% akkor fogsz elérni, ha szerencsésen kihuzol egy 5 star crit rates fegyvert.
2022. ápr. 15. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
A komolyabb loot csak a keményebb dungeonokhoz kell, viszont ott meg csak tápos karakterekkel lehet érvényesülni. Ez egy ördögi kör. Én játszottam egy pár órát egy barátom accountjával, amire több tízezer forintot költött (jó, van neki miből). Csupa öt csillagos karakter, legdurvább felszerelések- de igazából semmivel nem volt jobb, izgalmasabb, változatosabb a játék, mint mikor én nyomtam végig PvE-ben az 1-2 csillagos karaktereimmel.
2022. ápr. 15. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!