Elkezdtem játszani a genshin impact-el.Help, Hogy tudok feljebb lépni szintileg, karaktereket szerezni?
Eddig van az alap lány karakter, Amber, Kaeya, Lisa. A genshin fő oldalán vannak ugye helyek, rengeteg karakter tartozik az “alap” helyhez.
Hogy és hanyas szintől tudom megszerezni pl Albedo-t? Vagy valaki mást? Nyitni akarok majd. De eok olyan van akit nem tudok hogy lehet megszerezni.
Szia:)
Szintet lépni úgy tudsz ha gyűjtöd az exp-t, amit igazából akkor kapsz ha haladsz előre a történetben, meg egy csomó más dologért.
Tudtommal karaktereket csak "wish"-el tudsz megszerezni. Mindig van egy banner, amelyikben meg van emelve 1 - 2 karakter húzásának esélye, szerintem azokra érdemes gyűjteni. A wish-hez primogemet kell gyűjtened, amit feladatok, kihívások teljesítésével tudsz szerezni. A proimogemet át kell váltanod fate-be, csak ezután tudsz wish-elni. Ha szerencsés vagy, kapsz karaktert, ha nem, akkor csak fegyvereket.
Persze igazi pénzért tudsz venni primogemet, de ez nem garantálja, hogy akkor karaktert is kapsz majd. Én eddig még sosem költöttem igazi pénzt a játékban, mégis van egy pár karakterem :)
Sok sikert!
oksa,
Először is, ha akarsz feljebbre fejleszteni a karaktereket, akkor adventure exp-t kell gyűjtened. Annak fő forrásai a questek(történet), daily commission (az a lilás cucc ami naponta kapod) és world exploration, magyarul chesteket nyitod, waypointokat és Statue of the seven aktiválod, adventure rank 25,35 és 45-nél van egy world level ascension quest, ahol egy domaint kell meg csinálni, ha azt nem csinálod meg, akkor nem tudsz tovább fejleszteni az adventure rankot, a quest után eggyel feljebb megy a world leveled, ami azt jelenti hogy jobb cuccokat fogod kapni.
Karaktert wish-el tudsz szerezni, ajánlom a karater banner-t, ahol mindig egy 5 csillagos és három 4 csillagos karakternek az esélye növekszik. wishelni primogem-mel lehet,(160 primo=1 fate= 1 wish) ami eventekből,questekből és daily commissionból kapod, egy patchben van egy fő event, ahol sokkal több primokat adnak, és egy 4 csillagos karaktert/weapont is.
Karakter megszerzése nem függ a szinttől, akár az első wishben is kinyithatod egy
öt csillagosat.Az 90-edik wishnél garantált az 5 csillagos karakter, de igazából már 70 tól egyre nagyobb az esély 5 csillagosat kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!