Melyik féle Witcher a kedvenced és miért?
Nekem a játék és a film is nagyon tetszik...csak a játék a rossz befejezést adta nekem, mármint a 3, kicsit felb.ott, de már mindegy.
Jobban várom a harmadik évadot viszont mint a 4 dik játékot.
Csak tudnám, hogy aki csak egy verziót ismer, miért szavaz.
Nekem a könyv és a Netflix sorozat.
Bár a lengyel sorozat is jópofa :D
Igazából nekem a játék hogy miért?
Vegyük sorra:
1. A játékban sokkal jobban meg tudod ismerni a witcher univerzumot míg a filmek és könyvek egy lineáris story-t mutatnak be és kB semmit nem tudsz annyira részletesen megismerni mint a játékokban
2. A játékban sokkal jobban bele tudod magad élni mivel minden egyes lépés a te döntésed oda mész és akkor amikor akarsz
3. A könyvek számomra nem voltak olyan érdekesek mivel alapból nem vagyok valami túlságosan vizuális típus így nem tudom igazából elképzelni az eseményeket épp ezért nem szeretek semmilyen könyvet .
4. A film nos a film mindig gyengébb lesz gondoljunk az Assasin's Creed játékokra ahol a játék egy konkrétan kötelező dolog a film meg valami utánzat .
Persze az AC film és a witcher filmek+sorozat össze se hasonlítható de értitek a lényeget.
Igazából mindenből jobb szeretem a játékot mivel az tudja a legjobban kibontani/megmutatni az adott univerzumot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!