Kevéssé hiányos, még használható állapotú társasokat nagyobb mennyiségben merrefelé érdemes keresni?
Szia!
Én bolhapiacokon, vásárokon szoktam nézni (pl Budapesten a Bosnyák tér vagy vintage market), ott vettem hiánytalan társast 1000-ért, a hiányosokból pedig alkudni is lehet. Kicsit molyolni kell, mire leszámolja az ember a darabokat, én majdnem napszúrást kaptam, mire leellenőriztem, hogy megvan-e az összes kövecske, lapka. :D
Esetleg ha vannak helyi börzék, csere-bere csoportok, akár külön feltenni a kérdést, hogy hiányos, gyerek által megtépázott lapul-e valakinél. Nekem is van olyan társasom, amivel nem játszom, de költözés és az évek alatt elkallódtak darabok, kifakult a doboz egyik oldala, foltos stb, szóval elég gáz lenne eladni, az ingyen elvihetős vevőkkel még rossz tapasztalatom van, de ha valaki kifejezetten ilyet keresne simán felajánlanám. :D Mondjuk így, hogy írtad a barkácsolást lehet nekiugrom.
Illetve valahol láttam (szintén Facebook csoport), ilyen ömlesztett társast, azt hiszem külföldről lehetett rendelni, hogy kaptál egy dobozt, amibe hianyos-hianytalan játékok voltak beleszórva vegyesen - ebben ugye azért nagy a rizikó, mert amíg pár kártyát pótol az ember, addig mondjuk egy táblát vagy speciális kelléket/kockát nem olyan egyszerű.
Sok játékot házilag is el lehet készíteni, egy kis kreativitással. Print-and-play verziók kártyáit kartonra nyomtatni, jelölők vagy zsetonok helyett babszemek, megegyezni franci kártya lapok értékeiben a saját otthoni játékverzió szerint.
Nem olyan csilivilik, viszont olcsók, és sok jó, kreatív játékmechanika nem kíván meg komoly eszköztárat.
Évek óta gyűjtögetek ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!