Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ikariamban hogyan véditek meg...

Ikariamban hogyan véditek meg a nagyobb nyersanyag mennyiségeket?

Figyelt kérdés
Pl 50.000 fett? Raktár kevés hozzá, depó nem véd. Nagyon nagy sereg kell, hogy meg lehessen védeni, de azt is le lehet verni, nem biztos megoldás, sokba kerül és visszafog a fejlődésben. Miként oldható meg?

2014. aug. 22. 20:35
 1/9 A kérdező kommentje:
50.000 felett*
2014. aug. 22. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Először is hajó mindenképp kell a kikötöbe.

A másik meg ami fontos hogy a várfalad-rejtekhelyed a lehető legmagasabban legyen.

A harmadik katonák mindenképpen kellenek ha megakarod védeni.(nem kell túl sok szerintem)

Nekem több száz ezres nyersanyagom van mindenhol.

Máshogy nem hinném hogy meglehetne védeni.

2014. aug. 22. 23:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Ezekkel tisztában vagyok, de ha jön valaki egy kicsit nagyobb sereggel, az szinte mindenedet elviheti. Ez a gond.

A válaszodat köszönöm.

2014. aug. 23. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Hat igen sajnos :(

Kar hogy nincs a relytekhelyen belul 1 olyan opcio hogy oda nyersit lehetne rakni.es az biztositott :)

Mas otletem sajnos nincs.melyik szerveren vagy?:)

En epsilon.

2014. aug. 23. 00:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne. Pi szerveren. :)
2014. aug. 23. 07:30
 6/9 anonim ***** válasza:

baromi egyszerű, foglald be a szigeted és/vagy köss szövetséget, majd szimplán flottával védd be.

Ha nem tudnak partra szállni, vége van. Zajló vizi csatánál nem tudnak beosonni.

Én a búvárhajóval szívattam régen a népet, ha simán csak csatára küldi a flottát az ellenség, a búvárhajó elmenekül de a szállító hajókat meg katonákat megfordítja 1 pillanat alatt. Azt csak úgy tudod kijátszani, ha elfoglalod előtte a kikötőt és úgy mész fosztani.

Egyébként meg elég a depó így, rá kell nézni pár óránként és ennyi.

2014. aug. 23. 12:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Szóval valakit támadnom kell a szigeten?
2014. aug. 24. 17:48
 8/9 A kérdező kommentje:
A búvárhajót hova küldjem?
2014. aug. 24. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Lépj be egy szövetségbe, és akkor nem fognak támadni! Nekem is több 100.000 nyersanyagom van! :P

Van elég védelmem, és pont. 1 búvárhajó legyen minden városodban, és akkor nem fognak tudni betámadni!

2014. aug. 28. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!