Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Thevr, Nessaj és a többi nagy...

Thevr, Nessaj és a többi nagy streamer miért nem járnak ki videojátékos találkozókra már egy ideje?

Figyelt kérdés

Régen sokat találkoztak élőben az emberekkel. De már évek óta csak a gép előtt kuksolnak. Vlogok sincsenek, mint a szabadulószoba, usa, lőtér, sok helyre kimentek.

Nessajnál focis témák, szabadrúgás kihívás ésatöbbi.

2022. márc. 31. 08:38
1 2 3 4
 21/39 a_zs_1018 ***** válasza:
72%

Azért tisztázzunk már pár dolgot mert itt mindenki olyan rohadt nagy álomvilágban él, hogy hihetetlen. Az eredeti kérdésre a válasz: A fő ok(ok) TheVR azért nem jár rendezvényekre mert - 1.Elmondták már évekkel ezelőtt, hogy ha 1 rendezvényre elmennek akkor az összes többire is el kellene menjenek annak érdekében. hogy ez fair legyen az összes néző számára és mindenki aki találkozni akar velük, ezért eldöntötték, hogy egyikre se mennek el. 2. Így sokkal több idejük van a tartalomgyártásra fókuszálni.

Soha nem mondták azt, hogy konkrétan okádni tudnának a videójátékos tartalomtól. Pistinek mostanában vannak problémái ezek miatt vannak Kreatív streamek a twitch-en.

5.válaszolónak igaza van tényleg ezt mondták.

Nincs sub only chat egy időben volt 2022-ben jelenleg nincs olyan streamjük ahol fizetni kell ahhoz, hogy tudd használni a chat-et. Viszont ha jól tudom telefonszámos regisztráció után tudsz csak a chat-re írni pontosan azért, hogy a sok hülyegyerek ne tudjon 100 accountal folyamat troll baromságokat irkálni.

Youtubeon az összes stream fent van az, hogy a twitchen fizetősen tudod visszanézni ez van.

15)

Nyílván volt egy idő amikor eldöntötték, hogy ebből akarnak megélni és a youtube akkoriban kezdett el hanyatlani gaming téren átmentek Twitch-re mert sokkal jövdelmezőbb és kényelmes tartalomgyártói szempontból. Nyilván nem a jóindulatból élnek meg az emberek hanem pénzből. De aki kiakad azon, hogy 2022-ben vannak streamerek és pénzt keresnek a streameléssel azzal nem tudok mit csinálni.

2022. aug. 5. 18:43
 22/39 anonim ***** válasza:
53%
Mert penzehesek azert. Ha fizetsz nekik szinte barmit barhova...
2022. aug. 7. 11:54
 23/39 anonim ***** válasza:
69%

22-es ez a munkájuk. Te dolgoznál ingyen? Főleg mosr 2022-ben ahol mi fiatalok megválogatjuk h hol dolgozzzunk és odam együnk ahol sok a fizu és nem megyünk el havi 160k nettőért már :D

Gondolom ez is zavar h merünk válogatni mi?

2022. aug. 8. 12:21
 24/39 anonim ***** válasza:
66%

#23: "Mindenki pénzéhes, aki nem én vagyok." :D

Nem is értem, hogy lehetett megetetni ezzel a néppel a "gonosz multik" meg az "extraprofit" fogalmakat.

Ja, de, értem.

2022. aug. 8. 13:59
 25/39 anonim válasza:
16%
azert hogy legyen mit keredezned istenem
2022. aug. 11. 13:54
 26/39 anonim ***** válasza:
29%

22es vagyok.

23-as, sztem nem erted. VRek amennyit kernek,hogy azt nem fizetik ki nekik senki,ezert nem latod oket. Csinalnak mast helyette,es egyaltalan nem biztos h munka...

Kicsit kisebb arccal,szerenyebben talan tobb helyre elmehetnenek,dehat mint irtam penzehesek.

Azt is erdemes firtatni h Nessajt ki nezi,akkor latod is,h o miert nem jar. A csavo a gyerekeket huzza le ,az o celcsoportja a fiatalabb korosztaly. Anyuka penztarcajabol subolnak. Valszeg ot sem hivjak annyiszor talalkozora,bar ot tobbszor latni. De valszeg tul sokat ker,inkabb otthon marad es fuvezik. Gondolom azt sem latod rajta pedig leri rola,h drogos a csavo.

2022. aug. 13. 18:45
 27/39 A kérdező kommentje:

Most VR -éknál bejött ez a kajakóstolós tartalom. Persze kfc, burger king meg a meki. El se merem képzelni mennyi szponzorpénzt kapnak ezért.

Persze úgy adják elő, hogy ez csak hülyülés és azért rendelnek ezektől, mert ezt mindenki ismeri és össze lehet hasonlítani.

Ez csak szerintem izzadságszagú érvelés??

Tök egyértelmű, hogy reklám, amiért jó sok pénzt fizetnek nekik, ráadásul a kaja is egészségtelen.

Nagyon durva hova süllyednek már.

2022. aug. 13. 20:37
 28/39 anonim ***** válasza:
81%
Nekem tetszik ez a plusz content, szerintem ezzel nincs baj, hogy a "hétköznapi" dolgokkal is foglalkoznak, mint pl kaja. Néha kell egy ilyen érdekesebb off témás content, hogy felfrissítsék a csatornát. Meg a vizipuskás teszt is érdekes volt. Én inkább azt bánom, hogy előben teljesen eltávolodtak a nézőktől. Emlékszem anno 2015-16 környékén kinn voltak minden PlayIT-n, meg a 2017-es Aquaworld event is k jó volt, mert egy családias esemény volt, emlékszem fanokkal teli buszon utaztunk, és nem volt tömeg mint máshol, simán odamentünk Janihoz dumálni. Meg Nessaj, Radics Peti is ott volt pl. Ma már nincs semmi ilyen..
2022. aug. 13. 21:25
 29/39 a_zs_1018 ***** válasza:
55%

Hát emberek nektek kár akármit is írni...

22/26-os egy idióta ilyen hülyeségeket irkálni, túl sok szabadidőd van szerntem dolgozzál inkább jobban teszed.

A kaja kontentek a Youtube-on és a TikTok-on NEM szponzoráltak el is van mondva ki van irva minden istenverte helyre az, hogy a 2bites barom vagy és nem tudod felfogni azzal nem lehet mit csinálni. Amikor megnyíilt a Burger King és elmentek az volt egyedül szponzorált.

21-es voltam.

2022. aug. 15. 10:30
 30/39 A kérdező kommentje:
29-es és te mindezt el is hiszed, mert odaírták :D Nőj már fel és nézd már meg hogy működik a világ ember!
2022. aug. 15. 11:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!