Thevr, Nessaj és a többi nagy streamer miért nem járnak ki videojátékos találkozókra már egy ideje?
Régen sokat találkoztak élőben az emberekkel. De már évek óta csak a gép előtt kuksolnak. Vlogok sincsenek, mint a szabadulószoba, usa, lőtér, sok helyre kimentek.
Nessajnál focis témák, szabadrúgás kihívás ésatöbbi.
10
Erről nem hallottam, az élő közvetítéseket is? Bár engem nem érint, mert én youtube-on nézek vod videókat. Meg Twitchen is múlthéten fizettem elő amúgy...amit lehet kövi hónapban lemondok.
#10: Jaj, hogy mondhatsz ilyet?
Ők nem a pénz miatt mentek át Twitchre, hanem mert a Youtube letiltotta három videójukat is, és ez tűrhetetlen volt!
Ők nem azért tették a Twitch chatjüket sub onlyra, hogy pénzt keressenek, hanem hogy megakadályozzák a trollokat a floodolásban!
Ők nem a pénz miatt tették fizetőssé a videók visszanézést, hanem... azért... mert... Ja de, a pénz miatt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!