Az 18 Wheels of Steel: Convoy nevű játékról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintem jobb benne a fizika, mint az elődjében a PTTM-ben. Viszont a vezetőfülkében nem működik az index visszajelző lámpa.2022. márc. 18. 10:25
2/3 anonim válasza:
1#, felnevettem. Köszi. :D
Jómagam ezen a szérián nevelkedetem fel. Az első játékaim között volt a Hard Truck: 18 Wheels of Steel. Nagyon jó a mai napig visszaemlékezni rá. Szinte bármilyen kamionos játékhoz nyúlok, és fehér csőrös kamionba kerülök, mindig eszembe jut az első kamion, amivel az első Hard Truckban kezd az ember.
A kérdésedre válaszolva; Ha nosztalgiázni szeretnél, akkor nem fog zavarni az indexes hiba. Viszont nekem már a mai játékokhoz szokott a szemem, és a örömteli nosztalgiázáson kívül sajnos már gagyinak hatnak.
Javaslom, hogy ha vonzanak az amerikai kamionok, akkor a kiadó új játékánál nézelődj, az American Truck Simulator-nál. Korszerű, gyönyörű és realisztikus. Rengeteg órám van benne, azt bátran ajánlom.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Igen ám, de az ATS-hez gép is kell.
2022. márc. 18. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!