Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » HotWheels autókat hol lehet...

HotWheels autókat hol lehet venni?

Figyelt kérdés

Főleg reális autók, mert gyűjteni szeretném (pl.: Mazda rx7, Nissan Gtr, stb,...)

A Müllerben, a Kikben és a Pepcoban láttam eddig, de nem vagy nem reális volt, vagy ha igen, akkor nem sok. Van valami más hely?

2021. dec. 22. 13:49
 1/4 Minkó Gergö válasza:
[link] (keresőjébe írd be: Hot Wheels) Én találtam. 4$-99$ ig
2021. dec. 22. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Spar
2021. dec. 22. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:

HW-kat a Müller, a Pepco és a Kik mellett Sparban (főleg InterSparokban), Tescóban, Auchanban, Regio Játékboltban, Tediben.

Matchboxokat InterSparban, Tescóban, Auchanban, Müllerben, Regioban, esetleg kisebb játékboltokban.

De a választék változó, tapasztalatom szerint az MB-k hamarabb elfogynak, és vannak olyan időszakok, amikor pangás van.

Meg attól is függ, hová valósi vagy. Néhány távolabb lakó gyűjtőtársammal meg szoktuk beszélni, kinél mi a helyzet, és van, hogy ott már rég megjelentek a boltokban a legújabbak, nálunk meg még sehol semmi.

2021. dec. 22. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, és néha Lidlben és Aldiban is vannak, de kb. 2x egy évben.
2021. dec. 22. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!