Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Terraria házak?

Terraria házak?

Figyelt kérdés
Üdv. Az lenne a kérdésem hogy mikortól számít 1 ház háznak? Elég nagy helyet körbe kerítettem fallal, raktam le fényforrást(torch) asztalt meg 2 széket. Van ajtó is, akkor miért nem akar npc beköltözni?

2022. márc. 11. 09:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Már van 2 házam, ahol van 2 npc(guide és merchant). Ugyanazok a paraméterek alapján csináltam többi házat is(2 felszínen, 4 föld alatt). Ez lemaradt kérdésből.
2022. márc. 11. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a padló egy része platform-ból van, és nem sima blokkból, akkor nem érzékeli háznak.
2022. márc. 11. 09:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Érdekes. Ahol a merchant van ott padlóban van 2db wooden platform, mégis beköltözött... De a 4 földalatti, illetve a 2 másik felszínibe minden wood és stone block-ból van körbeépítve 1 wooden door társaságában... Azért köszönöm. :) Esetleg valami más tipp hogy mi lehet a baj?
2022. márc. 11. 12:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Itt 1 kép a földalatti házakról. Mint látható elv. szabályszerűen van építve, szóval nem tudom mi a gond... :S

[link]

2022. márc. 11. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a generált dirt wall van mögötte, nem fogja háznak érzékelni, próbáld kicserélni a falat
2022. márc. 11. 17:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a tippet. Igen, az alap generált van benne, mivel még nem jöttem rá hogy barlangfalat hogy lehet "eltávolítani" a helyéről. Per pillanat nem vagyok gépnél, de amint hazaérek akkor megnézem. Wood vagy Stone wall-t húzzak rá? Bárt a Stone-t jobban preferálnám ha már egyszer a föld alatt vagyunk. Vagy mindegy?
2022. márc. 11. 17:27
 7/7 A kérdező kommentje:
A falcsere megoldotta a gondot. Már 2 új lakóm lett. Köszönöm szépen. :)
2022. márc. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!