Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ciki hogy 25...

Szerintetek ciki hogy 25 èvesen a Star Stable onlineval jatszok?

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 7. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha TE magad annak tartod. Én is 25 vagyok(nemsoká 26) és mostanság egyre jobban megfognak a pixel játékok. Ha élvezed játszd. Sz#rd le hogy mások mint mondanak. A lényeg hogy az adott játék NEKED okozzon örömöt.
2022. márc. 7. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én 29 évesen szeretek Legozni. De ha valaki azt mondná, hogy ciki akkor sem érdekelne, mert részemről elég annyi, hogy engem szórakoztat, nem izgat hogy msá mit gondol. Szóval esetedben is ha számodra kellemes elfoglaltság, akkor ne foglalkozz vele hogy más mit gondol.
2022. márc. 8. 03:06
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Én simsezni szeretek, van mondjuk hogy hónapokig felé se nézek de amikor kedvem támad az egész hétvégém vagy délutánjaim/estéim elütöm vele.
2022. márc. 8. 06:07
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

Igen, szégyelld magad, hogy merészelsz ilyet csinálni!

Fejezd be de gyorsan! És ezt én, az internetes megmondóember parancsolom, akit lehet életedben nem láttál és nem is fogsz, de az ÉN véleményem fontosabb, mint a saját önérzeted!

Sőt, ha már itt tartunk, nem tetszik a hajad sem, hiszen láthatóan fontosabb hogy más mit gondol/mond rólad, mint ami neked tetszik/fontos, szóval menj el azonnal a fodrászhoz is!

2022. márc. 8. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Látom az iróniáról itt sokan nem hallottak, na sebaj.
2022. márc. 9. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!