Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA Definitive Edition a...

GTA Definitive Edition a kamera nem követi a játésos mozgását gyalogosan probléma, tapasztaltátok?

Figyelt kérdés
Amikor megfordultok gyalogosan a játékosal a kamera nem fordul el abba az irányban. Az eredeti verziokkal semmi ilyen probléma nincsen az 1.04 es javitócsomagot tartalmazza. GTA III, Vice City nél van ez a probléma. Semilyen beálítás nem segít rajta. PC-verzió. A Jostikkal kölön folyamatosan kell korrigálni a kameramozgást ami borzasztóan kényelmetlen. GTA III és Vice City szó szerint rosszul lettem a játék közben a kameramozgástól. Teljesen élvezhetetlen így a játék. Az eredeti verziókban semmi ilyesmi probléma nincsen.

2022. márc. 5. 22:17
A kérdező szavazást indított:
Igen sajnos tapasztaltam
Nem tapasztaltam
4 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
Kontrollerrel ilyen, PS-en is ez van.
2022. márc. 5. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a crackelt PC-s változatot próbáltam ki. Az 1.03-mas verziónál nem tudom volt e ilyen, de az 1.04 nél ugyan ez ha gyalog mész! Autóval viszont rendben van. Lehet a crack, lehet hogy nem. San Andreas az jól működik! Viszont ott a célzás rásegítés nem olyan mint régen volt. Sajnálom akik pénzt adtak érte, én letöröltem az egészet mert élvezhetetlen. Ha pénzért vettem volna meg, kérném vissza az árát! Nem egy Rockstar munka, köze sincs GTA hoz hozott minőséghez! Olyan mintha teljesen más cég termékével játszanál. Az eredeti verziókat leszedték a boltok polcairól, sokkal jobbak ennél. Töltsétek le inkább a régi eredeti változatokat torrenten. Tele van az internet felháborodott emberekkel, és nem csak marketing! Itt nem kisebb hibákról van szó, összelett az egész csapva, a csapat aki dolgozik rajta alkalmatlan a munkára. 1 évet erre legalább kell várni hogy egyátalán játszható legyen. Konkrétan játszhatatlanok bizonyos küldetések. Amit viszont összebarmoltak ezt rendesen sose fogják kijavítani, a csapat aki csinálja ehhez alkalmatlan is.
2022. márc. 6. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!