Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Felnőttként vettetek már...

Felnőttként vettetek már magatoknak olyan játékot amit gyerekként szerettetek volna?

Figyelt kérdés
játékvasút, távirányítós autó, stb. Olyan játékok amiket szerettetek volna gyerekként, de nem kaptátok meg valami oknál fogva
2022. márc. 4. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy belépő szintű rc autót, 25 ezer körül volt, 1:16-os méret arány, 4 kerék meghajtásos, kb. 30 km/óra a sebessége, kapni (ha még kapni) hozzá pót alkatrészeket. Most 38 éves vagyok, tudom gyerekesnek hangzik, de néha jó vele szórakozni :)
2022. márc. 4. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindent. Én már tizenévesen elengedtem azt, hogy mások véleménye miatt megnyomorítsam az életemet. És furcsa mód én boldog vagyok, a "felnőtt létedre játszol" típusú emberkék meg mindannyian depressziós, fásult, kiégett felnőtt életet élnek, akiknek a tévézés az egyetlen szórakozásuk.
2022. márc. 5. 04:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen. 30 évesen 2020 december-2021 májusáig közel 100 ezer forintot költöttem 90-es években kiadott Mattel-es Barbie-k vásárlására. Ezeket gyűjtőktől és az Amazon-ról szereztem be.

Gyerekként is kaptam természetesen Barbie-kat, de mivel az eredeti Mattel-esek már akkor is drágák voltak, ezért abból kevesebb volt.

2022. márc. 5. 06:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, én vettem röptetni való sárkányt és fel is engedtem. Vettem ilyen vízben dobálható labdát, ami pattog a víz tetején (nem tudom a nevét). Most pl. kirakóst vettem :)
2022. márc. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!