League of Legends-ben melyik role a legkönnyebb?
27 éves vagyok, általános iskola óta játszok a játékkal, és platinumos vagyok.
A legkönnyebb talán a Support.
- Nem kell miniont ölnöd
- Az 5 role közül talán ebben tudsz "elbújni" a leginkább (karaktertől függően)
- Talán itt áll rajtad a legkevésbé a meccs. (tudom hogy jó supportok lehoznak meccseket, nem erre értem) => Ha jó az ADC, kevés segítséggel is nagyon erős lesz, ha rossz, akkor te is hiába vagy jó. Ezáltal eléggé kiszolgáltatott helyzet is egyben.
Nagyon alap dolgokat kell csak csinálnod / oda figyelned:
1: Legyenek a bokrok szépen wardolva
2: Karaktertől függően:
- Vagy fejeled a billentyűt és pusztitod az ellen életerejét ahogy bírod (pl velkoz, brand, xerath, lux)
- Vagy full tank supportot választasz, és ha úgy látod ráugrassz az enemyre, kábítod őt, vagy csak eleve te kapod be a sebzést és nem az ADC, már azzal is segíthetsz ha jó aki melletted van. (Nautilus, Braum, Blitz, Leona pl)
- Vagy (és ez tényleg a legkönnyebb dolog amit az egész játékban csinálhatsz) kiválasztasz egy pajzsozó / gyógyító supportot, és passzívan hátulról csak véded az ADC-t, esetleg 1-2x nyomsz egy támadást ha úgy van. Én ezzel a taktikával jutottam fel platinumba, hogy mással sem játszottam csak Soraka / Lulu / Morgana. Véded az ADC-t, és hátul maradsz. Ha jól véded az életét és hozod neki a helyzeteket, lehozza neked a meccset egy közepes ADC- is.
Nyilván nagy hátrány, hogy ha balhere az ADC, akkor eléggé kiszolgáltatott helyzetben leszel.
Amúgy a legnehezebb lane pedig az ADC szerintem. Hihetetlenül puha vagy, bármelyik assassin kikapcsol 2 spellből 100% hpról ha rádugrik és van már 2-3 killje, és az egész meccs arra megy ki hogy mindenki (ezek miatt) rád vadászik konkrétan. Az AP hősök (annie, fizz) pedig ha elkapnak 1 spellel annyi voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!