League of Legends, játszana valaki egy "néma" játékossal?
Én is ilyen vagyok kérdező, sokkal rosszabb a játék teljesítményem, ha közben reagálnom kell a társam mondandójára. Egyébként Platináig szerintem értelmetlen bekapcsolni a chatet mert az esetek 95%-ban értelmetlenségeket írnak az emberek.
1 Hát azért egyáltalán nem olyan, magadnak valószínűleg nem választanál toxikus, troll játékost.
1# Azért mert a társaddal egy idő után kiismertitek egymást. Ki mikor kezdeményez harcot, milyen a játékstílusa, inkább agresszívabb vagy defendívebb, stb. Míg a full randomokkal, mindig ismeretlenekkel ez elég nehéz. Sőt, lehetetlen.
Azért egy társsal, ha már "ráéreztek" egymás játékára, kicsit könnyebb a dolog és nagyobb az esély nyerni.
Beszélni meg nem feltétlen kell, nem is szeretek. A valóéletben se vagyok az a túl beszédes, viccelődős típus... A sima pingekkel is tökéletesen, érthetően lehet leinfózni a legfontosabb dolgokat.
2# Akkor game? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!