Baj van a Valorant-al tud segíteni valaki?
Nem rég töltöttem le a játékot fut 60 fps-el meg minden de konkrétan random befagy a játék akár 5 másodpercekre is, úgy értem megy meg minden és csak úgy random lefagy egy képkockánál és ott marad pár másodpercig és ez játszhatatlanná teszi a játékot.
Néztem videókat de nem sikerül kiküszöbölni ezt a problémát pedig nagyon bejön a játék.
Ha valaki tudja ennek az okát és tud segíteni annak nagyon szépen megköszönöm.
Az ilyen masszív befagyás általában túlhevült processzortól van, jó lenne hőmérsékletet mérned (2 monitor esetén kirakod a másikra), vagy egy-két befagyás után le alt+tab -olsz és megnézed. Ha 90 fok fölött van, akkor hűtésgond, le kell szedni az oldalát, portalanítani, újrapasztázni, esetleg átrakni hűvösebb helyre a gépet, plusz venti stb.
A másik az adattároló, általában HDD, nagyon töredezett vagy haldoklik. HD Sentinel-lel nézhetsz állapotot, 85% alatt már javasolt a csere legtöbb esetben. Töredezettség mentesíteni tudsz, ha belépsz "Ez a gép" fölre, jobb klikk a meghajtón, Tulajdonságok, Eszközök fül, "Meghajtó optimalizálása és..." Optimalizálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!