Örültök hogy márc 28 án 20 éves lesz a jedi outcast?
Figyelt kérdés
jk2 jedi knight: jedi outcast meghatározó része volt a gyermekkorunknak :D kyle katarn rulez, ti megünneplitek? vagy már feledésbe merült?2022. febr. 28. 17:28
1/9 anonim válasza:
Hát anno sokat játszottam vele, de megvallom ha nem látom meg kérdésed akkor eszembe se jut hogy 20 éves lesz. Remélem nem akarnak ebből is remaked/remastered verziót csinálni. Mert ezeket az utóbbi időben rendesen elb.rmolták minden játéknál.
2/9 A kérdező kommentje:
sajnos de sőt már volt is pár speciális kiadás...
ez ugyan úgy vonatkozik a filmekre videójátékokra kb mindenről csontig lefejtik a pénzbőrt
2022. febr. 28. 19:21
3/9 anonim válasza:
Hát nem is azzal van a baj. Hanem ha minőségíleg szemetet adnak ki. Mint pl GTA Trilogy Edition most, vagy a cyberpunk megjelenéskor. De ha jól tudom a Life is Strange remake-el is vannak gondok jelenleg.
4/9 A kérdező kommentje:
minden gond ami USA-ból jön :D
single playereztél csak vagy multi 1.02 ctf?
2022. febr. 28. 19:26
5/9 anonim válasza:
Mivel akkor még "antik" gépem volt és net nem volt nálunk így csak story-ztam.
6/9 A kérdező kommentje:
ja jó :D secret areas!
2022. febr. 28. 19:32
8/9 anonim válasza:
Nem, mert mutatja, hogy öregszem.
9/9 A kérdező kommentje:
nem öregszünk csak tapasztaltabbak leszünk :D
2022. márc. 3. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!