Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Resident Evil Village történet?

Resident Evil Village történet?

Figyelt kérdés
RE Village története mennyire érthető az előző részek ismerete nélkül? RE játékkal eddig nem játszottam, viszont a Village a kelet-európai hangulat miatt kifejezetten tetszik, viszont a történetet menynire érteném benne így hogy előtte levő részekkel nem játszottam?

2022. febr. 19. 06:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem Spoiler!

Nem nagyon kell erteni. Van egy ferfi, Ethan (o a foszereplo) a feleseget szetlovik az elejen, ot es a lanyat viszont elraboljak, megpedog egy ismerose Chris Redfield es a csapata...

Annyi plusz info hogy Chris jo par jatekban szerepet mar, az ezt megelozo reszben Ethan-t es a feleseget helikopterrel mentette meg, majd kesobb Ethan-t kikepzesben reszesitette hogy meg tudja vedeni a csaladjat.

2022. febr. 19. 07:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyi meg hogy sok szereplo van benne mind uj Chris, Mia es Ethan-t leszamitva, de az o reszuket mar elmagyaraztam. Tehat ez okozhat egy kis bonyodalmat a sztori ertelmezeseben.
2022. febr. 19. 07:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2022. febr. 19. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A korábbi részekkel kb. annyi kapcsolata van, hogy egy univerzum, ha elolvasod az első rész wikipédián szereplő összefoglalóját, már érted a háttértörténetet. Egyedül a 7. résszel van szorosabb kapcsolatban, de ha jól emlékszem a Village elején meg lehet nézni róla egy 5-10 perces összefoglalót.
2022. febr. 19. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
2022. máj. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!