Hova tűntek a side questek a Cyberpunk 2077 ből?
Az a te hibád, ez a játék nem old genre való :D. Ez elég egyértelmű volt az elmúlt 1 év alapján.
Én PC-n tolom, nálam nincs / nem volt ilyen probléma. Jó én már jócskán az update előtt megcsináltam mindent benne.
Nem az én hibám, mert eddig megvoltak a küldetések, és élesebbek voltak a textúrák, több emberrel, autóval.
Azért vagyok konzolos, mert nincs pénzünk gamer Pc re , a család is játszik a géppel.
Szépen futott sima ps4 en is, olyan mintha a karaktermodellek is homályosabbak lettek volna.
Ez direkt kibszás, hogy vegyen ps 5 öt az ember, downgradelék a sima ps4 et, hogy látszódjon a különbség?
Most Ps5 ön olyan mint volt a Ps4 en.
Csodálkoztam is hogy lett a 100 giga feletti játékból 59gb.
Meg, ha eddig jól mentek a side questek is, miért vették ki őket?
Volt néha egykét bug, de összességében szebb volt, tartalmasabb
#3 nem kell a masterrace-nek magyarázkodni. teljesen jó a ps4, különben nem futna rajta olyan játék mint az rdr2 vagy a tegnap megjelent horizon. azzal játszál #2
a cp egyszerűen félkészen lrtt kiadva
Szóval kivették belőle a side questeket? Mert azok nélkül elég rövid lenne egy 20 ezres játék.
Még nézelődök, hátha talàlok rá magyarázatot. Igen, minden csak megfelelő optimalizás kérdése.
A RDR2 jó az példa pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!