GTA V terveztem megvenni de 2 gta egyszerre megéri? (6 euróért) mert maga a játék szimpi ahhoz képest hogy régi (2008) szóval GTA V mellett megvenni megéri?
Nekem nem jött be a GTA4 (és a motorosbandás DLC sem, bár a Gay Toni jó volt). Rossz sztori, szar hangulat (amolyan "senki vagy, és bármit csinálsz, nem lesz belőled semmi), szánalmas karakterek. Bár ha szereted az ilyen típusú játékokat, akkor szerintem 6 euróért megéri. Még egy meki menü is többe kerül.
2022. febr. 18. 10:27
3/19 anonim válasza:
Szerintem a legrosszabb GTA, ami valaha is készült. Nem a minőségével, vagy a kidolgozottságával van baj, hanem a koncepcióval: el akarták vinni a GTA-t egy realisztikusabb, komolyabb, sötétebb irányba, ami nagyon nem állt jól neki. Ez a sorozat mindig is egy abszurd gengszterparódia volt, nem kell elkomolykodni.
Voltak technikai gondok is (optimalizálatlanság, az autók borzalmas irányítása, stb), de nekem a környezeten és a szereplőkön vérzett el az egész.
2022. febr. 18. 11:16
4/19 anonim válasza:
Az egyik legjobb GTA, szóval mindenképp megéri. Az árkád GTA-soknak többnyire nem jött be, de az igazi GTA fanok szeretik, sőt, a legtöbben még jobban, mint a GTA V-öt. Sok szempontból jobb, mint a GTA V.
2022. febr. 18. 11:26
5/19 anonim válasza:
Ha nekem választani kéne akkor a 4-et venném. 5ben csak a multi a "jó". 5-ben a solo rész 1 trágya, mai napig sok bug van amit nem javítanak. Mivel csak a multit tolják orrba-szájba, pedig a solo részbe is lenne potenciál. Így viszont egyértelműen a 4 a jobb(feltéve ha a realitása nem zavar). Viszont a 4-ben nincs multi(csak konzolon van ha jól tudom).
2022. febr. 18. 13:43
6/19 Közveszélyes Kontár válasza:
forditva lenne a kerdes akkor ertheto lenne de igy nem
ha megengedheted vedd
ha kedveled a temat es nincs meg akkor inkabb rdr2 n gondokodj
gta4 az a gta4 fanoknak valo
nem olyan mint a ketto emlitett amiket korhatal nelkul (khm...) a vilagon mindenkinek jatszinai kell alapmuvek (gtav,rdr2)
ja de nem kotelezoen
2022. febr. 18. 14:10
7/19 anonim válasza:
Annyit kényelmesen emgér.
2022. febr. 18. 23:12
8/19 anonim válasza:
Szerintem meg a legjobb GTA a San Andreas mellett. Megéri megvenni, bár én letölteném(vagy valahogy a dobozos verziót megszerezni) és felpatchelném 1.0.4.0-re , mert a Steames verzió egy darab kakit nem ér.
2022. febr. 20. 07:51
9/19 anonim válasza:
#3 a legrosszabb GTA amit kiadtak az a GTA The Triology The Definitive Edition.
Szerintem meg semmi baj nincs a IV-gyel, több szempontból is hatalmas előrelépés a SA után, bár vannak visszalépések is. IV-nek van a legjobb története, fizikája, városa.
2022. febr. 20. 07:53
10/19 A kérdező kommentje:
mi a baj a steames verzióval? azt hittem ugyanolyan, mi a különbség?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!