Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Last of Us 2 érdekelne,...

The Last of Us 2 érdekelne, de túl depresszív és erőszakos játék, mit csináljak megvegyem vagy nem?

Figyelt kérdés

Nem lehet úgy dönteni a játékban hogy nem kínzok annyit meg hogy ne legyen túl depresszív?

Nem bírom az ilyen kínzós lelkileg megterhelő játékokat

HELP mert amúgy imádtam az első részt!!!!

2021. dec. 12. 01:37
A kérdező szavazást indított:
Vedd meg nyugodtan
Depresszió veszély NE vedd meg
Más...leírom
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a játék a szenvedésről szól. Kínt szenvedsz el, és fájdalmat okozol másoknak egész idő alatt. A végére sikerült elérni a készítőknek, hogy szívből meggyűlöljem Ellie-t, és megsajnáljam az áldozatait.

Ettől függetlenül fantasztikus, korszakos játéknak tartom, csak éppen nem jó érzés játszani vele, és sebeket ejt az ember lelkén.

2021. dec. 12. 07:48
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon jó játék! Imádtam minden percét! Lelkileg tényleg kicsit nyomasztó, de nem kell túlgörcsölni!
2021. dec. 12. 17:03
 3/6 A kérdező kommentje:

1es.

Nagyon szerettem volna kijatszani de akkor igy nem fogom. Spoilert ne irj kerlek de annyira vartam a jatekot de nem tenne jot nekem ha ilyen depressziv lelkileg megviselos jatekkal jatszanek

2021. dec. 13. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem írd be youtubeon hogy "Last of us 2: the movie", és csak az átvezető videók lesznek benne, meg esetleg 1-2 fontosabb játékmenetbeli dolog, de így nem fogsz látni annyi erőszakot, át tudod tekerni a részt ami rizikós számodra, és még csak meg sem kell venned. Ja és nincsenek benne választási lehetőségek, szóval még az sem lesz hogy nem úgy dönt valaki ahogy mondjuk te döntenél.
2021. dec. 13. 22:14
 5/6 I_boop_ur_nose válasza:
33%
Szerintem ha nem bírod az ilyesmit akkor ne vedd meg és ne kérdezz hülyeségeket :)
2022. ápr. 14. 08:03
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Szerintem meg fél évvel a kérdés kiírása után ne érezz kényszert rá, hogy beböfögj valami troll választ.
2022. ápr. 14. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!